Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота - 15.12.18

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота - 15.12.18

Дневен хороскоп – събота - 15.12.18 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Първата половина на деня обещава да бъде плодотворна и дава шанс да се постигне успех, но втората е по-напрегната. Не са изключени разногласия с близки, семейни кавги. Не зацикляйте върху дребните неща. По вашите сили е да промените ситуацията към по-добро, но за това трябва да бъдете оптимисти.

Телец – Имате склонност да отдавате твърде голямо значение на малките неща, да правите от мухата слон. Погледнете обстоятелствата отстрани, възможно е вашето безпокойство да е напразно и решението на проблема да бъде много просто.

Близнаци – Ще имате повече притеснения, отколкото очаквахте. Много неща не вървят по план, трябва бързо да се ориентирате в ситуацията, да вземете нови решения. Това може да ви направи да се чувствате нервни.

Рак – Вие сте готови да рискувате, стига да е оправдано. В края на деня някои представители на знака ще получат важни новини. Те могат да се отнасят, както до самите вас, така и до най-близките ви хора.

Лъв – През втората половина на деня не е необходимо да планирате важни неща, по-добре да посветите времето на почивка. Обсъждането на сериозни проблеми е по-добре да се отложи сега - трудно ще премине конструктивен разговор и може да завърши в сериозна кавга.

Дева –Нещата ще вървят добре, но бъдете внимателни. Ще съумеете да се справите с многото задачи, но може и да надцените своите сили. Не злоупотребявайте с възможностите, които се откриват пред вас.

Везни – Началото на деня е успешно, всичко много добре върви. Може би ще успеете  да завършите това, което сте започнали по-рано, както и да постигнете успех по някои важни въпроси.

Скорпион – За да се справите с нужното количество работа, в същото време ще имате нужда от издръжливост, оперативност и смелост едновременно. Опитайте се да не рискувате твърде много: звездите са на ваша страна, но подкрепата им все още не е ограничена.

Стрелец – Като цяло това е добър ден, но активността ви все още ще бъде малко ограничена. Нещата вървят добре, няма сериозни причини за безпокойство. Старайте се да бъдете в компания на позитивно настроени хора.

Козирог – Ситуацията постепенно се нормализира. Вие сте изпълнени с творческа енергия и желание да действате. Ако се занимавате с медитация или йога, ще почувствате вътрешното освобождение.

Водолей – Денят обещава да бъде благоприятен. Взаимоотношенията с хората около вас ще стават все по-приятелски,  благодарение на вашата толерантност, широки познания и чувство за хумор.

Риби – Бъдете организирани, подчинявайте действията си на една цел и няма да имате проблеми с това. Постигнатият успех ще има вдъхновяващ, тонизиращ ефект върху вас. Вашето добро настроение ще привлече много хора към вас.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Примирете се, че не можете да контролирате ситуацията. В момента сте безсилни. По-скоро тя ще контролира вас. По какъвто и да е въпрос, обстоятелствата ще се сформират така, че няма да можете да действате както искате. Мнозина ще се чувстват като с вързани крака и ръце. Ограниченията може да не са само поради външни причини, но и поради вътрешни, такива като комплекси, нерешителност, страх, неувереност в себе си. Но Фортуна ви предупреждава, че това е само временно. Съвсем скоро ситуацията ще се измени и ще ви спаси от оковите. А вие бъдете готови да подхванете инициативата. 

 

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети