Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота - 26.01.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота - 26.01.19

Дневен хороскоп – събота - 26.01.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Може да попаднете на деликатни обстоятелства, бъдете внимателни. Ако бъдете тактични, ще постигнете целите си. Мнозина от вас ще се опитат да потърсят разнообразие в личен план.

Телец –В работата може да ви натоварят с допълнителни задачи. За мнозина ще е изключително напрегнат деня не само на работа, но и в личен план. Овладейте нервността си и не се конфронтирайте ненужно.

Близнаци – Непредвидени събития могат да объркат плановете ви. Възможно е да почувствате умора в следствие на претовареност в работата или в резултат на здравословни проблеми. За да няма драми, необходимо е да се съобразявате за всичко с партньора си.

Рак – Денят ще бъде относително спокоен, без особени драми. Не се занимавайте с глупости или празни неща, които да ви губят времето. Действайте целево! Мислете повече за себе си. В старанието да се грижите за семейството си, оставяте собствените си нужди на заден план.

Лъв – Денят е променлив и може да донесе различни обстоятелства. Отнасяйте се философски към случващото се. Действайте внимателно и не поемайте излишни рискове, защото няма гаранции, че получените резултати ще са положителни.

Дева – Вероятно ще се наложи да се заемете със задача, която не е влизала в плановете ви. Днешните обстоятелства може да ви донесат трудности. Бъдете щедри на добри думи и чувства към хората, които ги заслужават.

Везни – Старайте се да запазите доброто си настроение. Можете да направите днешния ден приятен, както за вас, така и за околните. Ще им помогнете да погледнат на света с вашите очи и ще почувствате удовлетворение.

Скорпион –Денят може да ви поднесе ситуации изпълнени със съперничество, борби за надмощие и остри конфликти. Нужно е да запазите търпение и самоконтрол, в противен случай нещата може да станат по-зле.

Стрелец – В делови план успех може да постигнете благодарение на добре пресметнати хитри ходове. Рискувате да влезете в остър конфликт с някого. В никакъв случай не допускайте развитието на подобна ситуация.

Козирог – Спокоен ден, а за мнозина и твърде благоприятен. Шанс за успех не ви липсва. Всичко, с което се занимавате днес ще има видими резултати. Бъдете склонни на компромиси, за да постигнете намеренията си.

Водолей – Днес ще бъдете активни и ще имате чудесни възможности. Не оставайте безразлични и не се впускайте в пререкания с близки хора.  Бъдете дипломатични и по мирен път изяснявайте отношенията си.

Риби – Препоръчително е да се занимавате само с личните си дела. Отстоявайте принципите и намеренията си, не позволявайте да ви оборят. Избягвайте конфликтите и не се оставяйте да ви въвлекат в провокации и манипулации.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят е подходящ за активни и решителни действия, но бъдете внимателни при финансовите операции. Ако упорствате, всичко ще ви се получи. Отличен момент за предприемачество, търговия, пътуване. Клетвите дадени в този ден притежават особена сила, но не трябва да се нарушават. Уединението сега не е желателно. В свободното време не стойте у дома, активно общувайте с хората. Ден за творчески подем и вдъхновение. Благоприятен период за романтични и любовни връзки, за интимен живот, за укрепване на съпружески и делови партньорства, на стари приятелски отношения, за прекарване времето в компании. Ефективни са молитвите за защита от неприятели.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“ 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати