Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота - 02.02.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота - 02.02.19

Дневен хороскоп – събота - 02.02.19 - Tribune.bg

Много благоприятен ден. Може да решавате финансови въпроси, да подписвате документи

Овен – Днес ще се наложи да вземете важни решения относно по-нататъшното развитие на нещата. Възможни са неочаквани срещи или ще получите информация, която насърчава подходящите решения. Важното е да не се поддавате на съмнение.

Телец – Получавате много любов и внимание от любимия човек, а ако сте без партньор, този ден може да ви донесе ново познанство, затова излезте, вместо да се затваряте в къщи! Ако все още искате да се забавлявате у дома, ще имате много интересни решения и за това.

Близнаци – Вие сте много общителни и разпространявате положителна енергия. Този ден ще покажете ентусиазирано желание за общуване. Проявявате съчувствие и голямо разбиране към чуждите проблеми и също така сте в състояние да помагате на другите.

Рак – Резултатите на работното място могат да надхвърлят очакванията ви, така че ще бъдете много доволни от себе си. Днес близките отношения са много важни и предизвикват емоционална ангажираност. Можете да решите късно в следобедните часове да посетите стари приятели или роднини. 

Лъв – По-добре е да действате умерено, без прекомерна активност. Въпреки че можете да превърнете негативните аспекти на работа в положителни, не трябва да очаквате бързи резултати от действията си.

Дева – Подхождате към проблемите по един способен и професионален начин, разполагате с всички необходими отговори и предлагате решения. Колегите търсят вашите съвети и считат това, което казвате за важно и полезно. Поддържайте контакти и укрепвайте социалните си връзки, особено с близки приятели и семейства. 

Везни – Вие сте твърде податливи към чуждо влияние и към мненията на други хора, затова може да имате трудности в общуването. Днес ще изясните някакви отношения – може да е член от семейството или страничен човек.

Скорпион – Непредвидените събития могат да възпрепятстват изпълнението на текущите ви планове. Ако искате да направите някои промени у дома си или ремонти, това е идеалното време. Вашите идеи ще бъдат посрещнати с одобрение.

Стрелец –Възможно е да се създадат конфликтни ситуации с близки хора, затова опитайте да бъдете търпеливи и дипломатични. Личният ви живот става динамичен. В любовта ставате нетърпеливи и уверени, готови да преследвате своето, каквото и да ви струва....

Козирог – Ще имате напрегнат ден, когато трябва да правите много неща и да решавате различни въпроси. Всички финансови операции трябва да бъдат внимателно обмислени, неразумните действия могат да доведат до загуби. 

Водолей – Днес сте доста харизматични и уверени в себе си, способни да влияете върху хората, да ги привличате на своя страна. Няма причина да се притеснявате. Отворете очите си и оценявайте безбройните възможности, с които разполагате. Вратите са отворени за вас.

Риби – Днес не приемайте да решавате проблеми, особено тези, които могат да почакат. Между другото, има голяма вероятност много от вашите трудности да бъдат решени сами. Зарежете всичко и направете нещо за себе си, общувайте с близки приятели

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Много благоприятен ден. Може да решавате финансови въпроси, да подписвате документи. Запазете спокойствие и проявявайте доброта във всичко. През втората половина на деня не мислете за текущите дела. Не търсете нова работа, не повдигайте въпрос за повишение на заплатата. Не вземайте отговорни решения. Повишава се чувството за отговорност, ефективност. Възможно е да получите духовно прозрение. Тъй като Луната е намаляваща, жизненият тонус е понижен, хората са по-пасивни и апатични, работата изглежда по-трудна и са нужни повече усилия. Не се преуморявайте. Работете по-бавно, без да се оставяте на мързела да ви завладее. Не позволявайте песимизма да ви завладее. Нужно е да се задържите на вълните на доброто настроение. Мислете само за хубави неща.

 

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети