Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота - 05.01.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота - 05.01.19

Дневен хороскоп – събота - 05.01.19 - Tribune.bg
Снимка:

Енергията на този ден е по-скоро неблагоприятна, тя има изтощаващ ефект върху нас, буквално отнема сила

Овен –Бъдете честни и откровени с близките си хора, не крийте проблемите си и не се опитвайте да ги решите сами. Родителите или възрастни роднини ще се нуждаят от повишено внимание и грижа. Добър ден за съзерцание и самопознание!

Телец – На този ден е добре да се концентрирате върху най-важното, а не да разпилявате време и сили в малките неща. Хубав момент да погледнете на света по нов начин. Трябва да направите също като художника, който е работил дълго време върху картината си и след това прави крачка назад, за да огледа сътвореното.

Близнаци – На служебното място отношенията с колегите ще се подобрят и това ще повлияе положително на работата ви. В любовен план не позволявайте на рутината да намали степента на вашата любов. Уверете се, че правите нещо ново всеки ден за връзката си.

Рак –Твърде много недовършени задачи могат да ви накарат да се чувствате напрегнати и да ви създават излишен стрес. Не се притеснявайте за това, просто трябва постепенно да решавате всички проблеми един по един.

Лъв –Може би ще получите изкушаващо предложение, но преди да вземете решение, опитайте се да обмислите внимателно всичко. В къщи ще имате малки проблеми, но лесно ще се справите с тях. Има възможност за конфликт с родители или други по-възрастни роднини.

Дева –Обстоятелствата работят за вас. Опитайте се да се възползвате от точния момент! Звездите съветват да бъдете по-внимателни относно парите, много от днешните разходи ще бъдат безполезни.

Везни – За да не се създават проблеми, избягвайте тези, които обичат да командват. И в същото време и вие не допускайте да поучавате и контролирате останалите. Скоро всички проблеми ще отстъпят на заден план.

Скорпион – Днес ще общувате много, ще се срещате с интересни хора. Кръгът от запознанства ще се разшири, но не само приятни хора, но и завистливи ще влязат в него. Не се хвалете за нищо, иначе ще си създадете врагове!

Стрелец – Резултатът от този ден зависи единствено от вас и от вашето старание, звездите почти не влияят на късмета ви. Вашият чар и остроумие днес ще ви помогнат да установите ново полезно запознанство.

Козирог – Вие сте мъдър човек, който не се огъва под натиска на другите и не се отказва от принципите си. Следвайте тази независима философия и днес, когато някои хора могат да се опитат да повлияят на вашето мнение.

Водолей – Комбинацията от планети отваря нови възможности за хората, които искат да променят нещо радикално в живота си. Хороскопът препоръчва да обръщате повече внимание на възрастните хора.

Риби –Събуждайки се в творческо настроение, вие ще искате да създадете нещо ново! Опитайте се да се възползвате от този добър ден на 100%! Скоро ще трябва да вземете сериозни решения. Доверете се на интуицията си.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Енергията на този ден е по-скоро неблагоприятна, тя има изтощаващ ефект върху нас, буквално отнема сила. Можете да бъдете уморени, дори и да не сте правили нищо. За да избегнете това, концентрирайте се само върху светлината и се зареждайте с положителна енергия. Създайте в душата си силен резерв от любов и светлина, в който не може да проникне тъмнината. По-добре е да не се градят планове, да не се започва нищо ново. Най-добре е да се отдадете само на дребни домакински задължения, но не свързани с остри предмети. Има риск от нараняване. Полезно е да се мият ръцете по-често, за да се отмият негативните енергии, които могат да се генерират буквално от въздуха в този ден. Също така е препоръчително да запалите свещи и други източници на светлина, навсякъде трябва да е светло, да не стоите на тъмно. Ако е възможно, бъдете на дневна светлина колкото е възможно повече.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“ 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати