Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота - 17.07.2021

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота - 17.07.2021

Снимка:

Овен – Днешният хороскоп е белязан от напрегнати транзити, които показват стресови ситуации, от които няма да се измъкнете лесно. Минимизирайте нетърпението си, за да избегнете по-големи неприятности, особено когато става въпрос за партньорства и любов.

Телец – Малък жест на топлина или доброта може да ви трогне. Здравето и работата са приоритети, но в мислите ви намират достатъчно място други желания и копнежи. Може да срещнете нови приятели или да чуете информация, която може да ви заинтересува.

Близнаци – Ще се изкушите да направите малък компромис и дори да кажете малко неистина, за да се спасите от доста неприятна ситуация на работното място (или другаде). Внимавайте какво казвате, защото лъжата така или иначе е с къси крака. Не очаквайте това, което правите, да остане незабелязано, въпреки факта, че сте го казали с достатъчно убедителност.

Рак – Транзитите показват възможността да влезете в конфликт с близки. Днешният хороскоп обявява криза в семейството, която може да продължи, ако не полагате усилия и не предприемате конкретни стъпки, дори ако те са неприятни за вас. Не забравяйте, че те не са вашите врагове.

Лъв – Тенденцията да бъдете прекалено емоционални може да попречи на всичко, което опитвате да правите. Останете съсредоточени. Спокойното отношение е изключително важно за балансиране на гнева и враждебността.

Дева – Разговор, среща или сън могат да ви накарат да се чувствате необичайно емоционални през сутрешните часове. Прекарването на спокоен ден с чаша чай или йога може да подейства като духовно лекарство за успокояване на дискомфорта.

Везни – Внасянето на повече оптимизъм днес може да не навреди, но може да помогне. Където има воля, има начин и вие сте решени да свършите работата. Липсващите части от пъзела най-накрая отново се обединяват.

Скорпион – Не позволявайте на несигурността да ви дърпа назад. Всяка възможност, която се появи в този момент, няма да се повтори дълго време. Помислете внимателно и се опитайте да се възползвате от всяка ситуация.

Стрелец – Може би имате нужда от помощ или нечий съвет днес. Не се страхувайте да го поискате. Склонни сте да се гордеете със своята изобретателност и независимост. Повечето пъти другите са тези, които идват при вас. И вие имате право да потърсите помощ. Това не е признак на слабост.

Козирог – Днес започвате доста деликатна дискусия с член на семейството или друг човек и страстите веднага се нажежават. Повишавате гласа си, както и този, с когото говорите, защото не сте на една и съща дължина на вълната. Опитайте се да покажете, че сте толерантни.

Водолей – Днес има вероятност да срещнете някои много упорити хора, така че бъдете внимателни. Спор може да започне от нищо, така че би било добре да сте подготвени за всичко. Помислете два пъти, преди да действате и гледайте да не се замесите в нещо, което ви създава дискомфорт.

Риби – Днес може да се разхождате между реалния свят и царството на фантазиите. Светът на фантазиите е повече от вероятно да е победител, но това не означава, че ще загубите всякаква връзка с реалността. Ако някой може да свърже тези два свята, това сте вие.

Съветите на Фортуна

Продължете започнатата работа, без да предприемате нищо ново. Отнасяйте се внимателно към всичко, тъй като може да срещнете много провокации и изкушения, да се сблъскате с илюзии, измами, грешки, тревоги, страхове и мрачни мисли. Този ден най-добре да се прекара в тиха и спокойна обстановка. Добре е да почистите от негативна енергия себе си, помещенията, които обитавате.

Опитайте се да бъдете смирени и предпазливи, понеже е голяма вероятността да сте „напомпани” с прекалено голямо самочувствие, без достатъчно основания за това. Не се опитвайте да доказвате своята правота, тъй като може да грешите. Опитайте се да не влизате в конфликт с никого днес, в противен случай по-късно ще съжалявате. Сега е по-добре да не се запознавате с никого и ако запознанството все пак се е случило, е много вероятно този човек да не донесе нищо добро за вас.

Луната е на празен ход от 14:04ч до 21:39ч. Не е добре да предприемате и купувате нищо важно.  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още