Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота - 17.11.18

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота - 17.11.18

Дневен хороскоп – събота - 17.11.18 - Tribune.bg
Снимка:

Днес почивайте!

Овен- Приемете ситуацията такава, каквато е. В частност се помирете с особеностите на чуждото поведение дори да не ви устройва. Всякакви инициативи, включително лични се приветстват, особено в първата половина на деня.

Телец –Сега може да се водят преговори за сътрудничество и да се подписват споразумения. Ако в нещо не вървят нещата, може да импровизирате. За тези, които са свободни има надежда и могат да разчитат на късмета си.

Близнаци – За едни денят ще е хармоничен, за други неутрален. В късния следобед може обстоятелствата да не се развият във ваша полза и да се появи повод за притеснения. В живота на някои от вас ще настъпят събития, които ще внесат яснота в бъдещите перспективи.

Рак – Първата половина на деня е подходяща за почивка, лека домакинска работа, търсене на решения, уточняване на собствения имидж и стил. Вечерта е обещаващ период, но двусмислен и малко коварен. Не се увличайте в сексуални експерименти.

Лъв – Днес за вас ще са характерни духовна сила, твърда воля и силна енергия. Имате силна мотивация и вдъхновение за действие. Вашият жизнен опит може да придобие ново измерение. Ще имате способността да оказвате влияние върху другите.

Дева – Денят не обещава пълна хармония. Ще има и добри неща, но някои събития могат да ви разочароват. Късният следобед е време на повишена активност, интензивни преживявания. Може да възникне спор по емоционално чувствителна тема за вас.

Везни – Лесно ще ви се получават нещата, дори ако не влагате много усилия. От всяка конфронтация ще излезете победител. На всеки, който се осмелява да ви попречи, може само да му съчувстваме. Ако няма някоя дълбока и скрита причина, личните отношения ще бъдат хармонични.

Скорпион – През деня се старайте да не обръщате внимание на дреболиите, да не се поддавате на емоции и негативно настроение. Краят на деня е страхотно време за творчество, чувственост, еротика, приятно общуване, но с малката уговорка, ако преди това не сте засегнали партньора си.

Стрелец – Във времето, когато другите очакват от вас по-решителни действия, вие сте склонни повече да философствате. Партньорът ви трудно ще възприема поведението ви днес, затова покажете, че сте готови на някои отстъпки. Подходящо време за реализиране на еротични фантазии, ако съхраните добрите си отношения.

Козирог – Денят ще е хармоничен за инертните и сдържани Козирози. А активните представители на знака ще трябва бъдат по-внимателни и бдителни, защото може да се сблъскате с трудности. Ще укрепите своите позиции в очите на партньора си.

Водолей –Днес е опасно да се поддавате на импулсите си. Не оставяйте на последно място собствените си интереси. Нужно е да проявите малка доза здравословен егоизъм. Някои от вас могат да се сблъскат с някаква несправедливост.

Риби – Не е нужно да се притеснявате, ако денят започне с грешна нота: до вечерта всичко ще бъде наред. Прекрасно време за романтична среща, творчески прояви, развлечения. Заради спокойствието и стабилността, избягвайте експериментите, заложете на сигурното.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Днес почивайте! Не се занимавайте с домашна работа. Времето на растящата Луна не се счита за най-доброто време за почистване на къщата. В периода, когато Луната преминава знака на Риби (елементът на водата е активен), имате пълно право на почивка! Правенето на домакинска работа в това време може да бъде досадно. Но това е чудесен момент да се заемете с интериорна декорация или просто да помислите за това, което искате да промените. Ако все пак се налага да свършите някаква домакинска работа, то се старайте да е по-лека и да може да я свършите по-бързо. Чудесно време да направите семеен обяд и да поканите родителите или децата си съответно, ако живеят отделно от вас.

 

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите "Астрология на съдбата" и "Тайнството живот"


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати