Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 01.06.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 01.06.19

Дневен хороскоп – събота – 01.06.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Пред вас ще се появи нов свят, пълен с възможности и ще трябва да решите дали да влезете в него или не. Ако страхливостта ви попречи да влезете в играта, може да загубите. Открийте какво се крие зад това, което животът ви предлага.

Телец – Управляващата ви планета Венера във вашия знак подслажда живота ви, а промените, които очаквате скоро ще пристигнат ... Може дори да забележите вече първите послания. Заемете се с нещо приятно, за да се разсеете от притесненията.

Близнаци – Не спирайте да преследвате мечтите си, които могат да бъдат осъществени по-рано, отколкото можете да си представите. С положителната енергия на Слънцето във вашия знак е време да се насладите, да се забавлявате и да се отдадете на някаква прищявка.

Рак –Не оставяйте за по-късно това, което можете да направите днес. Трябва да се погрижите за себе си външно и вътрешно, за да се почувствате по-добре и по този начин да предложите на света най-добрата си версия.

Лъв – Днес добротата ще прелива от сърцето ви и вие ще искате да помогнете на онези, които имат най-голяма нужда от помощ. Това е чудесен ден за започване на новият месец с хуманитарна мисия.

Дева – Възползвайте се от уикенда, за да въведете ред около себе си, тъй като обикновено сте много подредени и ставате нервни, когато нещата не са на мястото си. Когато го направите, вашето пространство ще бъде много по-удобно и уютно и ще ви помогне да мислите и да се чувствате много по-добре.

Везни – Щастието ви ще бъде под носа ви, просто трябва да отворите очите си и да успеете да го видите. Най-красивите моменти за вас тази вечер ще бъдат с приятелите ви. Излезте с вашата "банда"!

Скорпион – Преследването на собствените ви мечти никога не може да бъде грешка, заедно с всички последствия - това е ваше право. Възможно е да ви набутат в конфликт не по ваша вина. Не казвайте нищо и намерете начин да се измъкнете.

Стрелец – Днес вероятно ще срещнете човек, който ще бъде за вас като светещ фар в тъмнината. Благодарение на него ще преодолеете сериозен проблем, с който се сблъсквате от дълго време.

Козирог – Не позволявайте на емоциите да ви водят днес. Въпреки че ще бъдете изключително чувствителни и сантиментални, планетите ви предупреждават да не се поддавате на чувствата. Тази вечер резервирайте маса за двама и поканете партньора си или който си решите.

Водолей – Трябва да направите всичко от ваша страна, за да се концентрирате върху задачата, която имате да вършите. Ако не завършите днес работата, която сте започнали, утре всичко може да бъде по-сложно.

Риби – Днес ще се стремите към свободата да разперите крилата си и да полетите на там, на където пожелаете. Силната интуиция ще ви помогне да направите правилният избор. Време е да хванете здраво волана и да го завъртите в желаната посока.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Символ на деня е лотосът. Благоприятен ден - енергията му е хармонична, чиста и светла. В никакъв случай не трябва да се нарушава тази хармония с груби думи и действия. Желателно е да бъдете в приповдигнато настроение, да контролирате своите емоции, да имате в главата си добри мисли и намерения. Ако човек е мрачен и недружелюбен, може да си навлече неприятности.

В първата половина на деня не се препоръчва да се напрягате. Възможно е да изпитате рязка смяна в настроенията. През втората половина на деня чувствата утихват и в душата започва да цари спокойствие. Бъдете последователни, предпазливи и наблюдателни. Всички дела и начинания, които са с блага цел ще бъдат успешни. Добре се отразява медитацията, съзерцанието. Може да откриете висшият смисъл на своето съществуване.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

Автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот"


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети