Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 01.12.18

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 01.12.18

Дневен хороскоп – събота – 01.12.18 - Tribune.bg
Снимка:

Обърнете повече внимание на любовта. Ден за уединение на влюбени сърца, за зачеване на деца

Овен – Имате добър ден. Използвайте максимално възможностите си, това ще ви помогне да постигнете целите си. Звездите ви съветват да комуникирате повече, да се срещате с приятели. Общуването с другите ще бъде приятно и полезно. Има възможност да срещнете хора, чрез които животът ви скоро ще започне да се променя към по-добро.

Телец – Притеснявате се прекалено много за това, което не можете да промените. Много неща ви отнемат повече време от обикновено, просто защото не можете да се концентрирате върху тях. Добро време за завършване на дела, които сте започнали по-рано.

Близнаци – Във всяка компания можете да се откроите благодарение на интелигентността, находчивостта, чувството за хумор. Що се отнася до любовта, това е времето за обмяна на идеи и впечатления с половинката ви, леко и свободно изразяване на чувствата. Един добър ден за съвместни разходки и романтични пътувания.

Рак – Нямате проблеми с предприемането на инициативи. Вие сте в състояние да станете лидери и да организирате другите за различни мероприятия. Тези, които посетят такива, ще имат възможност за интересни познанства.

Лъв – Излъчвате увереност, имате много енергия, така че се нуждаете от физическа активност и движение. Денят е подходящ за участие в социални събития, срещи с приятели. Те могат да станат помощници и посредници в любовните дела.

Дева – Отхвърлете страховете и не забравяйте, че сте в състояние да промените обстоятелствата във ваша полза. Един добър ден за укрепване на отношенията със семейството и приятелите, както и за помирение, ако се налага.

Везни – Денят ще бъде приятен, ще бъдете в добра физическа форма, изпълнени с ентусиазъм и с положителна настройка. Ако разполагате със свободно време, планирайте съвместно със семейството си или с приятели нещо развлекателно и забавно.

Скорпион – Днес ще успеете да разгадаете някаква загадка, по интуиция, съдейки по произволни думи и някои знаци, които срещате. Нищо няма да ви убегне. За вас е голяма радост да се съберете с приятели, да споделите доброто си настроение с тях и да си поговорите за вашите неща.

Стрелец – Бъдете уверени, че можете да вземете обстоятелства в личния си живот под ваш контрол, както и да се справите с каквото и да било. Бъдете постоянни, за да постигнете целите си, независимо дали става дума за любов или работа.

Козирог – Опитайте да се отпуснете, тъй като има тенденция да сте раздразнителни поради дреболии. Влиянието на положителните тенденции постепенно се увеличава, нещата стават все по-добри.

Водолей – Вие се стремите към свобода в действията, търсейки възможности за творческа самоизява. Може би ще откриете най-краткия път към цел, която сте си набелязали преди. Времето е добро за уреждане на деликатни въпроси.

Риби – Въпреки че може да възникнат някои трудности, този ден ще бъде доста успешен. Благоприятен е за установяване на контакти, общуване, работа с документи, проучвания. Не допускайте странични хора да се месят в работите ви.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Ден за творчески и нестандартни решения. Пълен с радост и движение. Много силен и успешен ден за бизнеса, може да се действа активно. Добре е да се залага основата на нови големи неща, да започва изпълнението на дългосрочни проекти.

Повишават се общителността, любознателността и склонността към анализи на ситуациите. Добре е да се прекара известно време в малка компания в разговори, слушане на музика и гледане на филм. Ден, в който се събуждат силите на природата, благоприятстващи съзиданието. Обърнете повече внимание на любовта. Ден за уединение на влюбени сърца, за зачеване на деца. Активира се мъжката сексуална енергия и трябва да се изразходва, ако не по предназначение, то чрез физическо натоварване.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп