Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 02.01.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 02.01.21

Дневен хороскоп – събота – 02.01.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – В семейния живот и отношенията с близките ще има хармония и спокойствие. Свободните представители на вашия знак имат добра възможност да привлекат вниманието на противоположния пол.

Телец – Имате някои фиксирани идеи и искате да ги реализирате, но днес не е подходящият ден за това. Опитайте се да помълчите известно време, за да запазите духовния си мир. Съсредоточете се върху отношенията с близки хора.

Близнаци – Денят е благоприятен, ще бъдете изпълнени с ентусиазъм и с положителна настройка, но все пак не планирайте нищо важно. Време е да отдадете дължимото на семейството, както и да организирате среща с приятели.

Рак – Днес може да се сдобиете с нови придобивки. Труден ден по отношение на личните взаимоотношения. Може да има напрегнати моменти и основната причина за това е, че не всички ваши думи са разбрани правилно.

Лъв – Време е да помислите за планове за бъдещето, да формирате намеренията си и да ги споделите с любимите хора. Когато другите са наясно с вашите идеи, те могат да ви подкрепят. Но ако се чувствате уморени, не е проблем да отложите за друг ден.

Дева – Посветите време на себе си. Може би сте уморени от празничната суматоха и просто трябва да си починете добре. Благоприятно време за почивка и релакс, за изготвяне на планове за бъдещето, особено ако това се прави с любим човек.

Везни – Днес не е денят да седите у дома и да бъдете отшелници, защото Луната е във вашия дом на приятелството. Срещнете се с приятелите си, обсъдете с тях интересни теми. Ако не ви се излиза, може да се видите с тях и онлайн.

Скорпион – Може да усетите признаци за нарастващо напрежение в отношенията с хората около вас. Има ситуации, които няма да можете да промените и трябва да приемете това.  Посветете деня изцяло на себе си.

Стрелец – Вашата предприемчивост и инициатива нарастват, така че можете да очаквате положителни резултати в различни случаи. Може би по неочакван начин ще бъде решена някаква ситуация.

Козирог – Като цяло денят е благоприятен. Постарайте се да се възползвате възможно най-ефективно. Ще има много възможности, но е по-добре да не разпилявате енергията си и да се фокусирате върху това, което смятате за най-важно.

Водолей – В отношенията с близките е възможно да изпитате раздразнителност и да има спорове и разправии по някои въпроси - опитайте се да не се вълнувате толкова, успокойте емоциите и избягвайте конфликти.

Риби – Луната в шестия ви дом ви подсказва да забавите темпото на живот и да посветите време на себе си. Може би сте решили да прекарате цял ден в гледане на телевизия, увити в топла завивка. Няма смисъл да се стремите да бъдете активни, ако нямате такова желание.

 

Съветите на Фортуна

Денят е с тежка енергия. Ако още от сутринта се защитите с молитва, нищо не ви грози през него. В този ден хората са най-податливи и възприемчиви на всякакви чужди внушения. Бъдете внимателни, за да не изпаднете под чуждо влияние. Хубаво е първо много добре да обмислите нещата и чак тогава да действате. Доверявайте се само на проверени източници, към които обикновено се обръщате или сте уверени в тях. Подходящо само за рутинна работа. Денят може да се окаже ден на нашите заблуждения и грешки. Препоръчително е в този ден да се връщат дълговете, да се прощава на тези, с които сте сърдити. Всяка болест проявена днес, се нуждае от бърза реакция и като правило медикаментозно лечение. Тези болести не са тежки, но са продължителни.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати