Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 02.03.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 02.03.19

Дневен хороскоп – събота – 02.03.19 - Tribune.bg
Снимка:

По-малко говорете, следете внимателно какво казвате или по-добре замълчете

Овен - Не бързайте да сключвате сделки: при оформяне на документите могат да бъдат открити досадни грешки. Семейните мероприятия вървят добре. Ще можете спокойно да обсъдите някои общи въпроси, да се споразумеете за нови планове.

Телец - Денят ще е успешен за вас като цяло, но за това ще трябва да се съсредоточите и да не бъдете разсеяни от странични задачи. Ще намерите решението на отдавнашни проблеми. Денят е добър за общуване в неформална обстановка.

Близнаци - Вашите смели твърдения и независимост в решенията могат да предизвикат проблеми във взаимоотношенията, а в някои случаи да се стигне и до открит конфликт. Възможно е да получите интересно предложение. Обмислете го внимателно.

Рак - Не се очакват особени събития. Ще трябва да се справите с текущите и рутинни задължения. Много добър ден да се погрижите за по-възрастни роднини. Можете също така да купувате подаръци: изборът ви ще е добър.

Лъв - Причина за сериозни преживявания няма. Трябва да направите труден избор. Отделете малко време да претеглите всички плюсове и минуси и не забравяйте: не всичко, което блести е злато. Старайте се да не вземате присърце малките недоразумения.

Дева - Подходящ ден за планиране. Не се отчайвайте, ако нещо не проработи, не обръщайте внимание на досадните малки неща. Съсредоточете се върху вътрешния си свят, опитайте се да се успокоите, да подредите мислите и чувствата си.

Везни - Денят е подходящ за реализиране на някои  предишни планове. Ще ви занимават важни въпроси във връзка с децата, семейството, битовите въпроси. Ако трябва да вземете решение, разчитайте повече на логиката.

Скорпион - Денят е добър поне в това, че не носи нови проблеми. Погрижете се за работата, която сте започнали по-рано. Леко сте изнервени и трудно ще намирате общ език с околните, с близките. Проблеми в отношенията могат да възникнат от всяко нещо.

Стрелец - На работното ви място могат да възникнат трудности или да се създаде конфликт. Да рискувате не се препоръчва. Личните отношения се развиват неравномерно. Не се заяждайте, оставете нещата да отшумят.

Козирог - Имате чудесни идеи, помислете как да ги реализирате. Импровизирайте, ако се налага. Можете да се справите с личните проблеми. Ако бъдете тактични и деликатни, ще се разминат проблеми в отношенията.

Водолей - В личните отношения е необходимо да проявите гъвкавост. Не съдете близките си за малките им слабости и не очаквайте прекалено много от тях. Опитайте се да угодите на тези, които са ви скъпи.

Риби - Вечерта е подходяща за романтични срещи, разходки, неформално общуване в приятна обстановка. Можете да отидете на гости или да поканите приятели. И в двата случая ще получите много положителни емоции.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Ден на мъдростта и познание на тайните. Добре е да имате само положителни мисли в този ден. Настроението е нестабилно. Емоциите могат изцяло да ви погълнат. Добре е нищо да не се започва или планира, тъй като може да “затънете в блатото” или нещата да ви се реализират на обратно. По-малко говорете, защото много енергия в този ден отива за празно дърдорене - следете внимателно какво казвате или по-добре замълчете. При спорове не се стига до добри резултати. Ако започнете да предприемате нещо, но у вас възникнат някакви съмнения относно правилността на вашите действия и постъпки, по-добре се откажете. Възможно е да се случват неочаквани неща.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“ 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати