Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 02.05.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 02.05.20

Снимка:

Овен – Добре е за уединение и да се отпуснете на спокойствие в домашна обстановка. Погрижете се за себе си, за тялото и духа си. Палитрата на вашите чувства ще бъде твърде разнообразна днес. Възможно е романтично увлечение или флирт, ако сте на обществено място.

Телец – Денят е хубав и носи радост. С много позитивни емоции ви зареждат околните. Можете да успеете в това, в което се изискват въображение и творчески подход. Бъдете търпеливи с тези, които са ви скъпи и обичате.

Близнаци – Днешният ден е сякаш създаден само за вас. Правете всичко само с добри намерения, влагайте смисъл. Изключително е важно да бъдете честни със себе си и другите. Добро време за разширяване на вашите интелектуални хоризонти и възгледите ви за света.

Рак – Денят няма да донесе някакви специални изненади. Следвайте интуицията си, която днес е силна. Мнозина ще се натъкнат на знаци, но по е важно да можете да ги изтълкувате правилно. Обърнете внимание и на сънищата си, подсъзнанието също се опитва да ви каже нещо.

Лъв – Днешният ден ще премине по-скоро в отвлечени разсъждения, отколкото в конкретни действия. Стремете се да изкарате деня спокойно, с повече чувство за хумор. Избягвайте всякакви натоварвания-физически и емоционални.

Дева – Основната задача на този ден е да проведете самостоятелно изследване. Трябва да влезете в честен разговор със себе си. Представете си, че сте на изповед. Това е единственият начин да идентифицирате проблема и да го унищожите в зародиш.

Везни – Денят предлага толкова много разнообразие, че трябва да избирате. Звездите са на ваша страна днес, предлагайки ви да си позволите нещо, което не сте си позволявали досега или все сте отлагали поради липса на време.

Скорпион – Имате толкова много противоречиви желания, че е трудно да решите на какво да отдадете предпочитание. Освен това думите не идват лесно, може да е трудно да обясните позицията си на другите. 

Стрелец – Прекрасен ден. Вие търсите равновесието в живота и днес ще го постигнете. Основното нещо е да се използва рационално наличната енергия. Не я губете за несъществени дреболии. Може да посветите деня за почивка, но тя трябва да бъде активна.

Козирог – Този ден може да ви поднесе очарователен пъзел, но вие не харесвате гатанки, които не могат да бъдат решени. Не прекарвайте прекалено много време в гадаене днес, може би отговорът ще дойде утре.

Водолей – Денят е добър за размишление, медитации и работа над себе си. Важно е да не се поддавате на унинието, а да се намирате в бодро и позитивно състояние на духа. Възможно е да ви напомнят за себе си хора, които отдавна не сте виждали.

Риби – Вселената днес отправя послания. Обърнете внимание на знаците, които можете да срещнете по пътя си. Наблегнете на по-спокойната почивка или пък може да се заемете само с ненатоварващи домашни задължения.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

До 14:16 ч денят е благоприятен за всякакви начинания. Енергията е предостатъчна и подходяща за съзидание. Не се преуморявайте. Всичко, което е свързано със семейството, сега е успешно. Не трябва да сте унили. Усмихвайте се по-често, старайте се да приемате живота с лекота. Благоприятно време за любов, творчество и духовно търсене.

Всички неприятности, които възникват днес, са краткотрайни, не ги вземайте при сърце. Те ще преминат бързо и няма да оставят следа в душата ви.

Ако в този ден чувствате упадък на силите и лошо настроение, ще трябва кардинално да промените своя начин на живот към по-здравословен и въобще да се заемете със здравето си.

След 14:16 ч сдържайте се от пристъпи на гняв и ярост. Изходът от събитията ще е трудно предсказуем. Приемайте ставащото днес като неизбежно и се старайте да извлечете максимална изгода за себе си. При поява на всякакви здравословни проблеми да се вземат незабавно мерки.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още