Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 02.10.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 02.10.21

Дневен хороскоп – събота – 02.10.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – На първо място бъдете предпазливи. Денят ще бъде наситен с напрежение, поради което може да възникне лесно конфликт. С близки хора може да се наложи да изяснявате отношения. Не се изключват търканията и с други.

Телец – Сега не е моментът да предприемате решителни стъпки. Изчакайте, докато интуицията ви подскаже, че моментът е подходящ. Бъдете отворени за различни предложения. Вашето здраве е последното нещо, което трябва да пренебрегвате.

Близнаци – Днес е нужно да бъдете по-внимателни от обикновено във всичко: в разговори, по време на работа, при пътуване. Изглежда, че всичко е по силите ви, но трябва да изберете приоритети, за да не се претоварвате.

Рак – През първата половина на деня е най-добре да не се опитвате да се обяснявате твърде много, тъй като има известна тенденция да се създаде и усложни проблем. С течение на деня ще сте по-склонни да търсите емоционално освежаване или отстъпление. 

Лъв – Старайте се да не се отклонявате твърде много от плана, който сте направили по-рано. Ако сте последователни и действате стъпка по стъпка, по-лесно ще постигнете успех в делата си. Добре е да ограничите контактите.

Дева – Проблемите, които срещате, може да ви изглеждат невъзможни за решаване, затова не пренебрегвайте възможността да възприемете напълно нов подход. Първо запазете спокойствие и второ - проявете повече гъвкавост от обичайното.

Везни – Днес бъдете много внимателни и предпазливи, за да не направите нещо необмислено от бързане.  За предпочитане е да не се вземат сериозни решения. Необходимо е да се сте по-сдържани в своето поведение.

Скорпион – Има наистина някои въпроси, които ви предизвикват безпокойство и стрес, но днес ви липсва също така малко обективност. Не можете да видите нещата такива, каквито са, преувеличавате проблемите в собствения си ум.

Стрелец – Днес не е най-подходящият ден за правене и обсъждане на планове за бъдещето, нови проекти и първите стъпки за тяхното изпълнение. Избягвайте да се нервирате, не се поддавайте на провокации и се старайте да реагирате по-спокойно.

Козирог – Вие сте твърде взискателни както към себе си, така и към другите. Луната днес ви подтиква да контролирате всичко, което се случва наоколо. Трябва обаче да се пазите от темпераментно поведение и вземане на решения.

Водолей – Днес избягвайте да нервничите за дреболии, старайте се да говорите по-малко и да не хабите излишно енергия. Прекарайте вечерта не с компания, а сами, за да възстановите вътрешната си сила и енергия.

Риби – Днес ще сте твърде чувствителни дори към най-незначителни неща. Постарайте конструктивно да изясните недоразуменията с хората, с които са възникнали разногласия или направо ги отложете за друго време.

Съветите на Фортуна

Денят има тежка енергия, носи опасности. Необходимо е да мобилизирате цялата си воля, за да не се поддавате на изкушенията и провокациите. Нужно е да се запазва спокойствие и въздържание при всяка ситуация. Ако у вас възникнат някакви съмнения относно правилността на вашите действия, по-добре се откажете. В противен случай може да имате големи неприятности.

Възможно е да се случват неочаквани неща. Емоциите могат изцяло да ви погълнат. Бъдете доволни от това, което имате. Настроението е променливо. Докато сте в приповдигнато настроение, изведнъж може да ви се доплаче или да се разочаровате. В този ден не бива да се изпитва завист, да се раздухват нещата и да се прави от мухата слон. Неподходящ ден за впускане във всякакви авантюри. Пазете се от кражби и измами, нараства опасността от аварии и катастрофи.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати