Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 02.11.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 02.11.19

Дневен хороскоп – събота – 02.11.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Денят не е лош. Можете да намерите добро решение на проблемите, да откриете изход от почти всяка ситуация. Не бързайте. Действайте постепенно. Имате не само достатъчно сила, но и достатъчно време, за да обмислите добре нещата.

Телец – Благоприятно време за почивка, за разширяване на хоризонтите, за изготвяне на планове за бъдещето, особено ако това се прави с любим човек. Избягвайте конфликтни ситуации, последната дума няма да бъде ваша.

Близнаци – Днес е много важно да бъдете активни, да имате позитивна нагласа. Ще имате възможност да разрешите някакъв проблем. Потърсете необходимата помощ, ако се наложи. За личен живот почти никакво време няма да ви остане.

Рак – Днес лесно ще се ядосвате и ще сте склонни да реагирате по-остро и рязко, обаче старайте се да бъдете емоционално по-въздържани. Близък човек се нуждае от вашата подкрепа или думи на одобрение.

Лъв –Днес не ви е дадено да вървите напред. Не се опитвайте да решавате нещата с натиск или сила. Общуването с приятели ще ви развесели. Поканете гости за вечерта, подгответе нещо вкусно и прекарайте заедно приятни мигове.

Дева – Някои от вас сериозно очакват, че всички проблеми ще бъдат решени по някакъв начин без тяхното участие. Но това е малко вероятно да се случи. Не е желателно да се намесвате в делата на другите, да давате съвет на онези, които не са го поискали.

Везни – Днес сте склонни да правите жестове и да проявявате щедрост дори към тези, които не го заслужават. Бъдете много предпазливи, защото чрез ласкателството си на някои хора може да ви подведат  и да станете жертва на измамници.

Скорпион – Ако е възможно, днес се разтоварете от работа и обърнете внимание на себе си. Не се вълнувайте излишно. В ръцете си държите нишката на всички събития. Това, което наистина искате, ще се случи. Не включвайте никого в решаването на важни лични проблеми.

Стрелец –Засилва се интереса ви към светския живот. Появява се желание за общуване с хората, за установяване на нови запознанства. Но в контактите си трябва да бъдете повече предпазливи и внимателни.

Козирог – Днес има шанс да ви се открият нови възможности за нещо по-добро. Използвайте деня, за да подобрите взаимоотношенията си с близките си. Ще имате възможност да поправите грешките си и да компенсирате.

Водолей – Днес ще бъдете удивително доброжелателни и миролюбиви. Вие сте готови да направите всичко, за да избегнете и най-малкия конфликт. Любовта ви обаче е къща от карти, която може да се срути от всяко докосване или погрешно движение.

Риби – Страхът е само лоша мисъл, възпрепятстваща вашата вяра в щастието и пречка в осъществяването на вашите планове. Отървете се от всичките си страхове, за да се чувствате в безопасност.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

В този ден силата на казаните думи се увеличава многократно. И точно сега може да се появи желание да говорите много, но е много важно да следите какво изричате. Ако сте провокирани към излишен разговор - не се поддавайте. Също така, не участвайте в клюки, измислици и особено в осъждане на други хора. Всички думи, белязани от дисонансни енергии, много бързо ще доведат до нежелани последствия и за този, който ги е казал.

Трябва да се помни, че всичко казано в този ден, както добро, така и лошо, може да се осъществи много бързо. Ако не сте сигурни, че думите ви ще донесат само полза - по-добре е да замълчите. Тъй като силата на всяка дума се увеличава, именно днес положителните утвърждения са особено ефективни, а молитвите много бързо ще намерят отговор.

И ако една негативно заредена дума е изтървана, незабавно я неутрализирайте с помощта на положителната ѝ енергийна трансформация.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети