Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 03.07.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 03.07.21

Дневен хороскоп – събота – 03.07.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Днес сте магнетични в своето излъчване - Луната преминава през вашия знак през по-голямата част на деня. Склонни сте да създавате свои собствени правила по време на този транзит и сте по-наясно със своите инстинкти и импулси.

Телец – Възможно е семейните или домашните въпроси да влязат в противоречие с вашите планове или хората близки до вас да се дразнят от вниманието ви към други неща. Лесно могат да възникнат разногласия.

Близнаци – Днешният ден може да ви остави относително разочаровани, защото нещата не се развиват точно както сте очаквали. Не позволявайте това да ви събори. Преразгледайте стратегията си, направете малки промени, бъдете търпеливи и продължете напред.

Рак – Бъдете разумни, най-добре би било да сте по-консервативни. Избягвайте излишни рискове или прибързани решения, защото късметът не е точно на ваша страна. Премислете всяко ваше движение и претеглете плюсовете и минусите на всяко нещо.

Лъв – Вашето хипер-енергийно ниво, което идва от Луна в Овен и Марс в Лъв, е особено забележимо. Изглеждате изпълнени със самочувствие, най-накрая готови да продължите и да развиете идеите си по-нататък! Лесно ще наваксате всичко, което не сте завършили до момента. 

Дева – Настроението днес може да бъде малко по-възбудимо или напрегнато от обикновено. Може да се почувствате неспокойни. Внимавайте да не правите излишни коментари извън темата на разговорите, които може да са твърде остри.

Везни – Може да усетите признаци за нарастващо напрежение в отношенията с хората около вас. Има някои ситуации, които няма да можете да промените. Просто ги приемете. Отделете време за личните си нужди и потребности.

Скорпион – Ще има много неща за вършене, но е по-добре да не разпилявате енергията си и да се фокусирате върху това, което смятате за най-важно. Луната в шестия ви дом ви подсказва да забавите темпото на живот и да посветите време на себе си. 

Стрелец – Днес сте енергични и се радвате на добро здраве. В работата е възможно да се изправите пред непредвидени препятствия, които няма да преодолеете лесно. Колебанието не помага, освободете се от натрапчивите съмнения, преди те да излязат извън контрол. 

Козирог – В отношенията с близките е възможно да изпитате раздразнителност и да възникнат спорове и разправии по някои въпроси - старайте се да не се вълнувате толкова, успокойте емоциите и избягвайте конфликти.

Водолей – Ако възникне нещо неочаквано, въздържайте се да вземате прибързани решения, всъщност това, което е необходимо, е спокойствие и търпение; отделете важното от маловажното; нужно е да се постигне адекватно решение. Помислете за по-нетрадиционен подход.

Риби – Днес можете да откриете конструктивни решения на скорошни проблеми. По-късно може да проявите нетърпение и да се появят разногласия с околните. Най-добре е да внимавате да не казвате нищо прибързано и без да мислите.

Съветите на Фортуна

Луната е в енергичния и нетърпелив Овен. Страстта и нараняването ще бъдат с нас през целия ден и този път няма да е излишно, ако намерим средата и укрепим чувството за пропорционалност както в даването, така и в получаването. Ще искаме нещата да вървят бързо и по този начин можем да се нараним. Ситуациите могат бързо да ни доведат до безразсъдство, егоизъм и дори агресивно поведение. Ще трябва да добавим повече такт към думите. Също така не обичаме по това време дългосрочните рутинни задачи, при които резултатите не се показват достатъчно бързо.

Радостта и свежестта ще бъдат с нас, романтиката, еротиката и приключенията също са тук. Импулсивните движения, причинени от бързане, ще бъдат често срещани. По този начин всички ще бъдем по-нетърпеливи, непрекъснато да търсим нещо ново, вълнуващо и интересно. След 15:29ч следобед Луна се премества в спокойния и бавен Телец, така че ще търсим комфорт, творчески мир и различни кулинарни вкусотии.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати