Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 03.10.2020

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 03.10.2020

Дневен хороскоп – събота – 03.10.2020 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Благоприятен ден, спокоен и хармоничен. Ще има шанс да възстановите стари връзки, както делови, така и лични. Ще бъде полезно да поемете инициативата тук. Не са изключени добри новини и интересни оферти. 

Телец – Денят едва ли ще донесе някакви важни събития, значителни победи или шеметни приключения. Добър ден да поемете инициативата, да предложите нещо ново. Следете вещите си - има риск да загубите някоя дреболия, скъпа за сърцето ви.

Близнаци – Ще почувствате как напрежението, на което сте били подложени постепенно започва да се смекчава и ще можете да възстановите хармонията и стабилността, от които толкова се нуждаете. Пълната Луна хармонизира живота ви.

Рак – Денят е интересен и приятен. Влиянието на положителните тенденции е силно, повечето неща вървят добре. Появяват се добри идеи, бързо измисляте как можете да ги превърнете в реалност и да намерите приложение.

Лъв – Ще има възможност да се поправят грешките, допуснати по-рано, да се подредят нещата там, където царува хаос. Не бързайте - имате време да изпълните всичко, което предприемате и не се отказвайте от нищо наполовина. 

Дева – По-добре да не отлагате нещата твърде дълго. Първата половина на деня ще бъде интересна и полезна. По-късно са възможни досадни случки, спорове, които могат да ви попречат да завършите започнатото навреме. 

Везни – Със сигурност това, което сте научили преди, ще ви бъде полезно. По-добре е да се ръководите от собствения си здрав разум и да слушате интуицията, отколкото да следвате съветите на други хора. Възможни са добри новини.

Скорпион – Няма за какво да се притеснявате особено - денят върви добре, благодарение на подкрепата на звездите, в много случаи можете да постигнете отлични резултати. Хората, с които сте били в противоречие, ще искат да възстановят отношенията си с вас и да направят първите стъпки към помирение. 

Стрелец – Благоприятен плодотворен ден. Можете да постигнете страхотни резултати в много неща, дори ако ги поемете без особен ентусиазъм. Следобедът ще бъде забавен и щедър с положителни емоции. Ще прекарате чудесно с приятелите си.

Козирог – Денят е пълен с изненади. Не се изненадвайте, ако предишните планове се провалят и трябва да измислите нещо съвсем ново. Импровизирайте, ако се наложи. Трябва да внимавате с парите. Това не е най-добрият ден за спонтанно пазаруване.

Водолей – Забелязвате и анализирате чуждия опит, това помага да избегнете собствените си грешки. Втората половина на деня е подходящо време за общуване с различни хора. Не е изключено ново запознанство.

Риби – Благоприятен плодотворен ден. Вие сте в състояние да се справите сами с много неща, но лесно можете да намерите помощници, ако имате нужда от тях. Получавате информация, която скоро ще бъде полезна. Възможни са интересни срещи и случки.

Съветите на Фортуна

Енергията на този ден е хармонична и не трябва да се нарушава. По всякакъв начин е нужно да се съхранява спокойствието. Да се съблюдава умереност във всичко, да се поддържа вътрешен комфорт.

Крясъците и безцеремонното поведение напълно трябва да бъдат изключени в този ден. Чувства като злоба, агресивност, завист, проявени днес водят до падение. Противопоказни са и сексуалните занимания.

Препоръчва се да се посети църква, да се прочетат Киприяновите молитви за здраве и срещу магии и обсебване, да се отдели внимание на нуждаещите се, на децата също, да се нахранят животни и птици. Ден за проява на щедрост, любов и алтруизъм.

Ден, в който се обновява кръвта. Препоръчва се физическо натоварване. Полезно е да се направи спокойна разходка сред природа.                                                                


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати