Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 04.01.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 04.01.20

Дневен хороскоп – събота – 04.01.20 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Ако се провалят плановете ви и желанията ви не се сбъднат, не е нужно да търсите причините в околните, не обвинявайте за неприятностите си другите. Голяма е вероятността източникът на проблемите да сте самите вие.

Телец – Днес действията ви не винаги ще срещат разбиране от страна на околните. Ако търсите изход от някаква ситуация, със сигурност ще го намерите. За вечерта не трябва да назначавате романтична среща, по-добре да прекарате известно време в кръга на близки роднини или приятели.

Близнаци – Първата половина на деня ще бъде много благоприятна по отношение на личните взаимоотношения. Може да срещнете стари приятели. Твърде сериозно се отнасяйте към финансовите разходи.

Рак – Възможно е да срещнете проблеми при достигане на целите си. Не прекрачвайте границите на вашата съвест. Ако сте убедени, че сте избрали достоен път и всичко правите правилно, продължавайте да вървите напред.

Лъв – Напълно е възможно да е благоприятен изхода при разрешаване на натрупани стари проблеми. Може да се почувствате свободни от различни условности и ограничения и да получите запас от сили за нови начинания.

Дева – Ако трябва да решавате финансови въпроси, свързани с делата на други хора, трябва да сте по-внимателни. Добър момент да експериментирате в любовта и секса, защото романтичната Луна се намира в сектора на изкушенията на вашия знак. 

Везни – Избягвайте конфликти с по-възрастни и лица от противоположния пол. Резултатът може да е непредсказуем и да поеме в различна посока. Денят е травмоопасен, бъдете предпазливи и внимателни.

Скорпион – Луната е в сектора на здравето, така че е подходящо да направите промени в начина на живот. Денят е благоприятен за различни развлекателни процедури: дихателни упражнения, медитация, разходки, фитнес и др. Може да се наложи да посетите приятел в болницата или сами да имате проблеми.

Стрелец – Днешният ден е чудесен момент да рискувате и да постигнете това, което искате. Не забравяйте обаче за благоразумието. Добър ден също за флиртове, романтични приключения и забавления.

Козирог – Днес вие вероятно дълго ще се колебаете, опитвайки се да намерите абсолютно правилно решение. Тук логиката е безсилна. Практически всяко решение ще включва елемент на интуицията.

Водолей – Вашият живот започва да придобива нов смисъл. Съсредоточете вниманието си върху задачите, които стоят пред вас. Съобразявайте се с желанията на близките си и вземайте мнението им под внимание.

Риби – Очаква ви приток на нови идеи. Трябва само да решите кога и какво да реализирате. Следобедните часове прекарайте в семейни дейности и мероприятия, отпуснете се в кръга на близки хора.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Енергията и жизнеността се увеличават. Денят е подходящ за всякакви начинания, проекти и работа. Денят е благоприятен за релакс, комуникация със семейството и приятелите. Но трябва да се избягва физическото претоварване.

Този период се характеризира с повишена импулсивност, бързане, граничещо често с безразсъдство. Необходимо е да се запазва вътрешно спокойствие при всички провокации, които могат да възникнат.

Уязвими са главата и всички органи по нея. Не бива да се претоварва зрението. Пазете главата от удари, натъртване. Да се избягва всякакво напрежение. Възможни са преумора и безсъние, проблеми с бъбреците и пикочната система.

През целия ден (от 03:19 ч до 18:16 ч) Луната се движи на празен ход, затова не започвайте нищо ново, не купувайте важни неща – техника, мебели, кола.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети