Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 04.04.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 04.04.20

Снимка:

Този ден предразполага към добро, хармония и възможност да бъдем в мир със себе си

Овен – Днес не е изключено да срещнете малки затруднения или плановете ви да трябва да се променят заради неудачни съвпадения. По-късно ситуацията ще се промени към по-добро. Бъдете гъвкави и отворени към света и със сигурност ще се появят нови възможности.

Телец – Днес интуицията е силна, но не трябва да разчитате само на нея. Практическият подход ще помогне правилно да прецените възможностите, стоящи пред вас. Ставате по-уверени в себе си, така че задайте свои собствени правила на играта и изразете своите желания. 

Близнаци – Избягвайте да летите на крилете на фантазията, защото реалността ще ви поднесе ценен урок. Съсредоточете се върху основните неща и оставете второстепенните на заден план. Избягвайте да изяснявате отношения с партньора си.

Рак – Днес не е лесно да се съчетаят собствените ви интереси с интересите на близките ви. Важно е обаче да им покажете, че ги цените и ви е грижа за тях. Семейните обстоятелства изискват голямо внимание.

Лъв – Денят изисква сериозен и балансиран подход. Звездните влияния за хората от вашия знак обаче са благоприятни, така че няма причина да се притеснявате. Те ви помагат да отключите потенциала на вашата личност.

Дева – Нещата могат да отбележат по-положителен ход на развитие. Обръщайте внимание на интуитивното си шесто чувство. Може да привлечете по-добра работа, полезни запознанства или като цяло подобрение на качеството на живота ви.

Везни – От вас се изисква да поемете инициативата да разрешите някакъв проблем. Звездите ви съветват да бъдете предпазливи днес, когато трябва да вземате финансово решение. Бъдете внимателни, когато правите покупки.

Скорпион – Имате желание да излезете извън зоната си на комфорт и да опитате нещо ново, но ако  изпитвате и най-малкото съмнение, по-добре се откажете. Днес Луната е склонна да създава илюзии и заблуди. Разчитайте на здравия си разум

Стрелец – Денят ще се подреди добре за повечето от вас.  Чатът с приятели става все по-важен отпреди. Може би приятелите ще станат двигателите на положителните трансформации в личния живот.

Козирог – Ако взаимодействието с други хора е уморително, намерете възможност да прекарате известно време далеч от шума и суетата, забравяйки за неотложните въпроси, потъвайки в атмосферата на романтика и мечти.

Водолей – За да може всичко да се нареди във ваша полза, може да се наложи да отстоявате собствените си интереси. Също така избягвайте да оказвате натиск върху околните, за да избегнете разногласия.

Риби – Днес трудно ще разделите реалистичните цели от идеалистичните фантазии. Независимо дали ви харесва или не, по-добре е да се вслушате в съветите на други хора, на които имате доверие. Те ще ви окажат безценна помощ.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

В много религии този ден се счита за подходящ за опрощение на греховете и увеличаване на доблестта. Енергията му е такава, че всичко, което се прави или мисли енергийно, се увеличава многократно и се връща при нас след определено време. Затова трябва да се отнасяме с особено внимание към всичко. Информацията, която получаваме в този ден, остава в нашето подсъзнание за дълго време.

Този ден предразполага към добро, хармония и възможност да бъдем в мир със себе си. Затова да се ядосвате и гневите е крайно противопоказно. Не трябва да спорите, да обиждате или да се жалвате от съдбата.

Не е подходящо за домакинска работа. Затова се опитайте да вършите само това, което наистина е необходимо. Всички важни за вас събития трябва да бъдат отложени. Повечето хора днес проявяват нервност, непостоянство, негодувание и нежелание за компромиси, както и болезнена емоционалност. Под атака са сърцето и нервната система, така че на тях трябва да се обърне специално внимание. Не се препоръчва много физическа активност, да бягате.

Това е ден на вътрешна работа върху себе си. Препоръчва се засилване на духовната дейност. Добър момент да слушате призива на душата си, дайте й каквото иска, независимо от обстоятелствата и вътрешните бариери на ума. Всъщност психичният комфорт е ключът към доброто здраве и благополучие.

Целият ден Луната се движи на празен ход. Нищо важно да не се предприема или купува, не подписвайте документи.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още