Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 04.04.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 04.04.20

Дневен хороскоп – събота – 04.04.20 - Tribune.bg
Снимка:

Този ден предразполага към добро, хармония и възможност да бъдем в мир със себе си

Овен – Днес не е изключено да срещнете малки затруднения или плановете ви да трябва да се променят заради неудачни съвпадения. По-късно ситуацията ще се промени към по-добро. Бъдете гъвкави и отворени към света и със сигурност ще се появят нови възможности.

Телец – Днес интуицията е силна, но не трябва да разчитате само на нея. Практическият подход ще помогне правилно да прецените възможностите, стоящи пред вас. Ставате по-уверени в себе си, така че задайте свои собствени правила на играта и изразете своите желания. 

Близнаци – Избягвайте да летите на крилете на фантазията, защото реалността ще ви поднесе ценен урок. Съсредоточете се върху основните неща и оставете второстепенните на заден план. Избягвайте да изяснявате отношения с партньора си.

Рак – Днес не е лесно да се съчетаят собствените ви интереси с интересите на близките ви. Важно е обаче да им покажете, че ги цените и ви е грижа за тях. Семейните обстоятелства изискват голямо внимание.

Лъв – Денят изисква сериозен и балансиран подход. Звездните влияния за хората от вашия знак обаче са благоприятни, така че няма причина да се притеснявате. Те ви помагат да отключите потенциала на вашата личност.

Дева – Нещата могат да отбележат по-положителен ход на развитие. Обръщайте внимание на интуитивното си шесто чувство. Може да привлечете по-добра работа, полезни запознанства или като цяло подобрение на качеството на живота ви.

Везни – От вас се изисква да поемете инициативата да разрешите някакъв проблем. Звездите ви съветват да бъдете предпазливи днес, когато трябва да вземате финансово решение. Бъдете внимателни, когато правите покупки.

Скорпион – Имате желание да излезете извън зоната си на комфорт и да опитате нещо ново, но ако  изпитвате и най-малкото съмнение, по-добре се откажете. Днес Луната е склонна да създава илюзии и заблуди. Разчитайте на здравия си разум

Стрелец – Денят ще се подреди добре за повечето от вас.  Чатът с приятели става все по-важен отпреди. Може би приятелите ще станат двигателите на положителните трансформации в личния живот.

Козирог – Ако взаимодействието с други хора е уморително, намерете възможност да прекарате известно време далеч от шума и суетата, забравяйки за неотложните въпроси, потъвайки в атмосферата на романтика и мечти.

Водолей – За да може всичко да се нареди във ваша полза, може да се наложи да отстоявате собствените си интереси. Също така избягвайте да оказвате натиск върху околните, за да избегнете разногласия.

Риби – Днес трудно ще разделите реалистичните цели от идеалистичните фантазии. Независимо дали ви харесва или не, по-добре е да се вслушате в съветите на други хора, на които имате доверие. Те ще ви окажат безценна помощ.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

В много религии този ден се счита за подходящ за опрощение на греховете и увеличаване на доблестта. Енергията му е такава, че всичко, което се прави или мисли енергийно, се увеличава многократно и се връща при нас след определено време. Затова трябва да се отнасяме с особено внимание към всичко. Информацията, която получаваме в този ден, остава в нашето подсъзнание за дълго време.

Този ден предразполага към добро, хармония и възможност да бъдем в мир със себе си. Затова да се ядосвате и гневите е крайно противопоказно. Не трябва да спорите, да обиждате или да се жалвате от съдбата.

Не е подходящо за домакинска работа. Затова се опитайте да вършите само това, което наистина е необходимо. Всички важни за вас събития трябва да бъдат отложени. Повечето хора днес проявяват нервност, непостоянство, негодувание и нежелание за компромиси, както и болезнена емоционалност. Под атака са сърцето и нервната система, така че на тях трябва да се обърне специално внимание. Не се препоръчва много физическа активност, да бягате.

Това е ден на вътрешна работа върху себе си. Препоръчва се засилване на духовната дейност. Добър момент да слушате призива на душата си, дайте й каквото иска, независимо от обстоятелствата и вътрешните бариери на ума. Всъщност психичният комфорт е ключът към доброто здраве и благополучие.

Целият ден Луната се движи на празен ход. Нищо важно да не се предприема или купува, не подписвайте документи.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети