Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 04.05.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 04.05.19

Дневен хороскоп – събота – 04.05.19 - Tribune.bg
Снимка:

Нека навсякъде около вас да бъде светлина в истински и преносен смисъл

Овен – Възможно е през днешният ден да са напрегнати отношенията с околните и/или да се появят някои проблеми за разрешаване. Бъдете сдържани в приказките си и не давайте воля на емоциите си.

Телец – Денят може да е труден за мнозина. Понякога причината за проблемите са собствените ви грешки, думи или несериозното отношение към нещата. Комуникацията с другите е деликатна, можете да обидите онези, които не са ви сторили нищо лошо.

Близнаци – Денят носи много силни и противоречиви емоции. В двусмислени ситуации не бързайте да изразявате своята гледна точка - по-добре е да замълчите. Бъдете придирчиви към комуникирането: днес ще привличате хора, които не заслужават нито съчувствие, нито доверие.

Рак – Опитайте се днес да не се карате с никого. Това няма да е лесно, защото емоционалният фон на деня ще бъде напрегнат, но си струва усилията, защото ако възникне конфликт, ще бъде трудно да се уталожи.

Лъв – Не надценявайте чувството си за хумор. Вашите шеги днес могат да изглеждат груби и обидни за мнозина. Ще имате възможност да разговаряте с хора, с които не сте виждали отдавна и да възстановите стари връзки.

Дева – Могат да възникнат трудности, но само дребни и незначителни. Ще успеете да решите някои проблеми, да намерите търсените отговори и решения. В някои неща ще ви върви, в други по-малко.

Везни – Днес могат да възникнат нови задачи. Ще трябва малко да коригирате плановете си, но ще разберете, че това е за добро и не трябва да се разстройвате. Нямате сериозни причини да се притеснявате.

Скорпион – Почти всичко ще ви се получава добре и ако в някои случаи се появят трудности, това означава, че можете просто да ги отложите за по-късно. Откровен разговор ще ви изясни някои неща.

Стрелец – Искате да постигнете бърз успех, но е по-добре да бъдете търпеливи. Събитията се развиват по-бавно, отколкото сте очаквали и ви се иска. Днес няма да откриете отговорите, които търсите.

Козирог – Докато за другите денят ще бъде по-труден, успехът за вас ще бъде по-лесен, отколкото сте очаквали. Ще направите добро впечатление на някого. Трябва да бъдете по-внимателни с финансите, сега не е подходящо за спонтанни покупки.

Водолей – На някои Водолеи денят ще донесе проблеми и изпитания. Няма да знаете какво да очаквате от хората около вас. Може да бъдете неприятно изненадани от нечия постъпка. Избягвайте да изяснявате отношения днес.

Риби – За повечето от вас труден ден. Няма да ви е лесно да поддържате на ниво оптимизма си и доброто настроение. Вие сте впечатлителни и уязвими, всяко недоразумение, малък инцидент може да ви разстрои.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят не е особено добър, което не означава, че на вас трябва непременно да ви се случат лоши неща. Силите отслабват, енергията се изтощава. Необходимо е да се погрижите за надеждна защита. Запалете свещ, заемете се с очистителни процедури.

Нищо не предприемайте. През този ден дори мислено не бива да градите никакви планове, не бива да започвате нови дела. По-добре е да се занимавате с дома, домакинството, с не много важни неща. Настоятелно се препоръчва да се следват консервативни норми на морал.

В този ден не бъдете доверчиви. Не бива да вярвате на никакви обещания, предсказания. Съмнителните факти и цифри обезателно проверявайте. Не се оставяйте да ви въвлекат в дълбоки разговори и да човъркат в душата ви. Трябва да избягвате фалшивите и ненужни връзки, досадните и безполезни хора, а също да се избавите от мрачните мисли и тъгата. Това е най-неподходящият ден за употреба на алкохол.

Нека навсякъде около вас да бъде светлина в истински и преносен смисъл.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

Автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети