Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 04.07.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 04.07.20

Дневен хороскоп – събота – 04.07.20 - Tribune.bg
Снимка:

Денят е благоприятен за интелектуални занимания

Овен – Поддържането на здрав разум трябва да бъде вашият основен приоритет в момента. Ще се сблъскате със задачи, които на пръв поглед смятате за неразрешими. Не се страхувайте да опитате напълно ново решение или да получите съвет и помощ от другите.

Телец – Вие сте в тип-топ форма. Днес сте сноп от енергия и заразявате и другите с нея. Ако не преекспонирате нещата сами, няма да имате проблеми. Искате да се забавлявате и в това няма нищо лошо.

Близнаци – Колеги или други ще ви помолят за помощ. Оказвайте подкрепата си, където можете. Но не се експлоатирайте! В противен случай енергията ви ще се изчерпи бързо и ще ви липсва сила да се справите със собствените си дейности. 

Рак – Днес се чувствате в пълна хармония, тялото и умът ви са в отлична форма. По-добре е да не отлагате работа за утре, защото днес можете да се справите със задачите си особено ефективно. 

Лъв – Поводи за безпокойство няма. Затова пък ще имате поводи да се радвате. Нещо може да ви се получи много добре. Старайте се обаче да не градите въздушни кули и по-често се връщайте към прозата на живота.

Дева – На работното място или другаде, са възможни някои промени, които ще променят правилата на играта. Това създава рискове, но и възможности. Страстта се пробужда, нуждата от любов се засилва и вие ставате по-активни. Може би дори ще решите да предприемете нещо приключенско.

Везни – Денят носи нови възможности и ако останете спокойни, ще забележите положителните страни. Щадете нервите си. Не всичко, за което в момента сте разстроени, наистина си заслужава. 

Скорпион – Благоприятно време за разширяване на знанията и придобиване на нови практически умения. Лесно осъществявате контакти с хората и правите нови запознанства. Денят може да донесе много новини. Пазете се от необмислени разходи. 

Стрелец – Днешният ден предразполага към спонтанни решения и действия. Ставате по-смели и по-решителни. Можете да поемате разумни рискове, но само ако това е оправдано. Не хабете обаче напразно усилията си там, където не се налага.

Козирог – За тези, които са на работа днес, денят ще е продуктивен. Имате голям запас от сили за изпълнение на задачите си. Не бързайте с нещата, действайте само при необходимост, в зависимост от обстоятелствата. 

Водолей – Вие сте много практични и разумни, а това значително улеснява решаването на много проблеми. Не се претоварвайте със задачи и задължения. Лесно може да се почувствате уморени и неспособни да се занимавате със сериозна работа.

Риби – Не може да се каже, че денят ще е много лесен, но посоката, в която се развиват събитията ще бъде напълно приемлива. Имате сили и смелост да се справите с нещо наистина голямо днес. Концентрирайте се върху основните аспекти и не се губете в много малки детайли.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят е благоприятен за интелектуални занимания, за работа с информация, нови идеи, за усвояване на нови знания. Бъдете предпазливи по отношение на прииждащата информация. Бъдете особено внимателни към знаците на съдбата, различни „случайности“, съвпадения. Идеално време за постигане на хармония.

Ден за организиране на контактите и срещи. Не се доверявайте на първото впечатление при запознанство. Скоро то може да се окаже измамно.

Може да се появи отново стар и забравен проблем. Значи е дошло време да се замислите за миналото и най-накрая да разрешите теглещите ви назад нерешени жизнени задачи. Не е желателно да се предприема и започва нещо, тъй като много ситуации се повтарят, връщат се отново като лошо усвоени уроци за корекция, ревизия и промяна.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати