Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 04.12.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 04.12.21

Дневен хороскоп – събота – 04.12.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Всякакви желания са осъществими, ако положите правилните усилия. Контролирайте импулсивността си. Хубаво е да прекарате този ден в спокойна атмосфера, да избягвате конфликти с колеги или близки.

Телец – Започва да се оформя началото на нещо ново, което е готово да влезе в живота ви. За да имате тази възможност, трябва да се освободите от всички ограничаващи мисли и негативни преценки, които ви пречат да видите правилно нещата. Отървете се от всичко ненужно.

Близнаци – Имате достатъчно сили да се справите с всички въпроси, но се опитайте да си изберете приоритети и се старайте да не се претоварвате. Под влиянието на Луната интуицията ескалира, така че не пренебрегвайте вътрешните си усещания.

Рак – Не се опитвайте да решавате проблемите сами, доверете се на близките си.  Не насилвайте събитията, заемете  се с нещо приятно и полезно. Потърсете източник на вдъхновение във всичко, което ви заобикаля.

Лъв – Опитайте се да извлечете максимума от този ден: не се отказвайте от целта си, въпреки трудностите и препятствията. Ще проявите лидерство и сила, но не бъдете много самонадеяни. Избягвайте конфликти с партньора си (или други), не го обвинявайте за всички неприятности.

Дева – Днес е възможно да се наложи да се справяте с някои неотложни въпроси, които не са планирани. Позицията на Луната засилва сантименталността. Измислете си някакво забавно занимание. Не бива да се отдавате на тъжни мисли.

Везни – Ще се радвате на прилив на ментална активност: идеите и плановете ще успеят. Пазете се от клюкарстващи хора, споделяйте по-малко детайлите от живота си. Прекомерната лековерност може да доведе до тъжни последици, не рискувайте репутацията си.

Скорпион – Луната засилва подозрителността ви. Не се препоръчва да се поддавате на импулсивност и преждевременно да започвате нова инициатива, защото може да стигнете до задънена улица.  Приемете всичко, което се случва наоколо напълно сериозно. 

Стрелец – Събитията от деня имат дълбоко значение. Необходимо е да бъдете по-прецизни в действията си. Избягвайте рисковани действия с пари, инвестиции. Положението на Луната може да повлияе негативно на семейните отношения. 

Козирог – Ако изпаднете в затруднение, силите на Вселената ще ви подкрепят. Доверете се на шестото си чувство, обърнете внимание на фините сигнали на околния свят, на случайните съвпадения. В действителност те не са случайни, всичко има смисъл. 

Водолей – Съсредоточете се върху дългосрочните си планове. Може би ще помислите как да действате по-ефективно в бъдеще. Вие сте приятелски настроени и отворени към света. Добра идея е да прекарвате време с приятели.

Риби – Днес е важно да се въздържате от прибързани думи и действия.  Определено не е подходящият момент да бъдете водени от емоции, да действате прибързано. Само добре обмислените действия могат да помогнат да постигнете добър резултат.

Съветите на Фортуна

Новолуние в знак Стрелец в 09:44ч и пълно слънчево затъмнение. Всеки път в момента на раждането на Новолунието, Вселената задава задачи на хората за настъпващия лунен месец. Може да се появи усещане за тревога и безпричинен страх. Да се избягват разногласията и излишния стрес. Ако имате нужда от успокоение, добре ще ви се отрази приемането на валериан. В астрологията слънчевото затъмнение символизира края на един и началото на нов цикъл. Бъдете последователни и не се поддавайте на първичните  пориви. Емоциите трябва да се контролират.

Teзи часове ca нacитeни c eнepгия, кoятo ви кapa дa дeйcтвaтe. Moжeтe cпoкoйнo дa пpeдпpиeмeтe кaквитo и дa билo нaчинaния, нo в пъpвaтa чacт на деня e пo-дoбpe внимaтeлнo дa aнaлизиpaтe идeитe, а да пpexвъpлитe вcички дeйнocти в cлeдoбeднитe чacoвe. He пpeдпpиeмaйтe мaщaбни пpoeкти кaтo peмoнти и пpeмecтвaния.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати