Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 05.02.2022

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 05.02.2022

Дневен хороскоп – събота – 05.02.2022 - Tribune.bg
Снимка:

Овен –Ден, в който настроението ви ще се разпада на моменти, но вие сте в състояние да контролирате нещата. В същото време би било препоръчително да бъдете по-дипломатични, особено с бизнес партньори и официални партньори. С малко медитация можете да се отпуснете.

Телец – Няма да е лесно да се концентрирате, но опитайте! Първият уикенд през февруари обещава да бъде изключително напрегнат поради досадни хора и ситуации. Междувременно се обличайте топло срещу студа.

Близнаци – Имате достатъчно сила да съвместявате работата, семейството си и други лични въпроси. Спонтанните идеи са най-добрите сега. Каквото и да планирате за този уикенд, съдбата може би ще го отмени. Извлечете максимума от ситуацията, вместо да се дразните!

Рак – Вашата интуиция никога не е била толкова точна, колкото е сега. Слушайте какво ви казват инстинктите. Движете се внимателно през уикенда! Лесно можете да се нараните поради някои неблагоприятни аспекти.  

Лъв – Изпълнени сте с положителна енергия и каквото и да правите днес, ще го направите по много креативен и амбициозен начин. Можете да изненадате обкръжението си с креативност. Вашите неочаквани, брилянтни идеи ще привлекат вниманието към вас.  

Дева – Най-накрая можете да изпитате спокойствие и тишина този уикенд. Това ще успокои не само вас, но и вашия партньор. За щастие това не ви носи скука, а по-скоро хармония. През почивните дни, здравето трябва да бъде във вашият фокус!  

Везни – Ден със задължения и отговорности. Опитайте да правите това, което искате, без да се напрягате особено. Не допускайте моментният импулс да ви прави твърде критични към партньора си или към приятел, или дори към децата си.

Скорпион – Определено не е най-спокойният и любящ ден от седмицата, но с малко усилия до вечерта всичко ще бъде наред. Може да възникне ситуация, в която няма да е лесно да бъдете честни и справедливи.  

Стрелец – Креативно, бързо и ефективно, така приключвате работната си седмица, където днес ви очакват особено приятни ситуации. Ако сте необвързани, можете да поемете инициативата, сега имате сериозен шанс.  

Козирог – Вие се борите за собствената си истина. Търсите преди всичко независимост. Днес обаче вашето войнствено, самоуверено настроение утихва.  С някои добри идеи можете да възстановите финансовия си баланс.

Водолей – Може да почувствате някаква дистанция, например с партньора си, но и вие, без да го осъзнавате, може да не проявявате същия ентусиазъм за сближаване. Същото може да се случи и с човек от семейството или работата.  

Риби – Изглежда, че нещо ви ограничава на този етап от живота ви, което не ви позволява да бъдете много оптимисти. Но тъй като този аспект е преходен и няма да продължи дълго, бъдете малко търпеливи.

Съветите на Фортуна

Ден на благодат и любов. Подходящ е за даване на прошка. Съвкупността от земния и небесния поток дават възможност на човек да реализира стоящите пред него задачи. Нараства възможността да се материализират идеите, а също и възможности за разширение на контактите.

Открива се канал за непосредствена връзка с висшите закони. Човек получава възможност да приема космическа енергия и космическа информация.

Денят е благоприятен за занимания с пранаяма и други подобни практики. Полезна е дихателната гимнастика и процедури по подмладяване. Днешното ви състояние е добър индикатор на здравословното и емоционалното ви състояние.

Днес не си давайте на никого личните вещи. Счита се, че човекът на когото ги дадете, може да ви отнеме покоя и късмета и те ще изтекат като вода. Добре е да видите бели облаци, да чуете камбанен звън.


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Какви новини искате да четете през 2023 година?
Покажи резултати Скрий резултати