Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 05.03.2022

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 05.03.2022

Дневен хороскоп – събота – 05.03.2022 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Тъй като Луната е във вашия знак, може да се наложи да се справите с много трудни ситуации. Това е ден, в който ще трябва да работите върху чувството си за посредничество, за справедливост, да не избухвате и да не демонизирате другите.

Телец – Малко хаотичен ден. Дишайте и бъдете търпеливи. Съсредоточете се върху това, което наистина трябва да направите, тъй като днес е предизвикателен ден. Възможно е да бъдете наранени от друг човек, който може да ви разочарова.

Близнаци – Каквото и да правите днес, помислете над това, защото може да се сблъскате с трудности или ситуация, в която хората да се обърнат срещу вас. Лъжите могат да бъдат разкрити. Не правете нещо просто така.

Рак – Ден, в който сте по-чувствителни, интуитивни и с въображение. Днес е много добре да работите върху творческия си усет, да планирате и организирате бъдещи идеи. С вашите приятели ще имате добър обмен на много спомени и носталгични ситуации.

Лъв – Денят е хаотичен и може да загубите фокус и чувство за приоритет. Липсата на цел може да ви отведе по пътя на умствената несигурност. Ако нямате много неща за вършене, възползвайте се, за да си починете.

Дева – Днес денят изисква много проницателност, спокойствие и баланс. С иновативната си визия и творческата си способност да решавате проблеми, вие ще можете да мотивирате хората около вас, които са готови да се откажат от нещо.

Везни – Важен ден, за да дадете нова посока на живота си. Хубаво е да се откажете от нещо, което не работи, или да имате силата на волята да сложите край на ситуация и да се почувствате по-облекчени. Цикълът се затваря за ново начало.

Скорпион – Това не е ден да мислите твърде много, а да действате. Колкото повече инициативност и активност проявите, толкова повече денят ви ще протече леко и успешно. Днес също е много благоприятно да се погрижите за здравето си.

Стрелец – Вашите действия могат да бъдат днес непродуктивни, независимо дали поради липса на фокус, воля или мързел. Идеалният вариант е да балансирате действията и мислите, за да направите по-леки нещата и да може да си починете.

Козирог – Ден, в който е необходимо да се действа с голямо търпение, за да успеете да разрешите проблемите, които могат да възникнат. Много е важно да правите избора си разумно, спокойно. Трябва да сте организирани и да не правите нищо импулсивно и да приемете всичко по най-добър начин.

Водолей – Не бъдете авторитарни, защото вашето чувство за сила и власт днес е много силно. Пазете се от противоречия и неприязън към някои хора. Приемането на случващото се е необходимо и е свързано с присъщата мъдрост, която носи Сатурн.

Риби – Възползвайки се от състоянието си на баланс и хармония, дайте посока на деня си, защото можете да прекарате времето си в опити да правите много неща и накрая да се окажете уморени и без енергия.

 

Съветите на Фортуна

Първата половина на деня е по-благоприятна. Носи душевно равновесие. Втората половина затормозява позитивните тенденции и само чрез прояви на дипломатичност и  добронамереност може да се избегнат конфликтите. Не се препоръчва да се задържате за дълго време на многолюдни места, изобщо добре е да се избягва както колективната и групова работа, така и местата, където има много хора.

Вложените усилия днес ще се възвърнат в кратки срокове и ще ви донесат повече от вложеното. Време за избор и приемане на добре обмислени решения. Много тайни днес могат да станат явни, а казаните думи да се обърнат срещу вас. Хубаво е в този ден да се оправят грешки, да се търсят загубени вещи. Възможни са и появи на алергични реакции. Болести започнали днес, обикновено протичат тежко.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети