Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 05.10.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 05.10.19

Дневен хороскоп – събота – 05.10.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Голяма част от времето ще посветите за битовите грижи и проблеми. Пренебрежителното ви отношение към някой човек, може да стане повод за конфликт. Втората половина на деня е благоприятна за активна почивка, разходка и малко развлечения.

Телец – Някои от вас значително бързо се придвижват напред към поставената цел. Денят обещава да бъде благоприятен за личните отношения. Тези, които все още са свободни, имат голям шанс да се запознаят с нов човек, ако съдействат на обстоятелствата.

Близнаци – Не позволявайте демотивацията да повлияе на работата ви - избягвайте ненужните усложнения. В любовната сфера се съсредоточете върху настоящето и поемете инициативата. Способността да импровизирате ще ви бъде от полза.

Рак – Добре ще е да си съставите план за действие и да го следвате през деня. Въздържайте се от активна дейност, но можете да се заемете с почистване на дома. Много от жените днес ще са склонни към лекомислени постъпки и непредсказуемост, прояви на капризност.

Лъв – Днес най-сериозно и отговорно се отнасяйте към всичко. Ще бъдете вдъхновени и в готовност да преодолявате всякакви трудности. Имате склонност към рисковани мероприятия, но бъдете внимателни.

Дева – Пренареждане на обстоятелствата може да ви донесе неочакван късмет. Потърсете си източници за зареждане с енергия. Заемете се с нещо, което ви доставя удоволствие и отдавна не сте го правили. Вечерта се отдайте на пълноценна почивка!

Везни – С вашата природна тактичност и деликатност бихте могли да избегнете всякакви проблеми. Хороскопа обещава емоционален подем при мнозина. Ще бъдете по-импулсивни от обикновено, избягвайте разгорещените дискусии.

Скорпион – Днес е благоприятно време за пътуване и посещение на нови места. Свежите впечатления сега са ви необходими повече от всякога, както и събиране на положителни емоции. Може да се материализират някои ваши творчески пориви.

Стрелец – Днес  е добре да контролирате емоциите и да се вслушвате в съветите на близки и приятели. Вечерта може да посветите на активен отдих, развлечения, сексуално разтоварване и нови запознанства.

Козирог – Сетивността ви е пробудена и действа с пълна сила, а това ще ви донесе нови и може би непознати усещания. Не претоварвайте организма с тежка работа. Вършете само най-необходимото. Избягвайте дългото вървене и стоене прави.

Водолей – Денят ще бъде динамичен, опитайте се да се впишете в графика и останете фокусирани върху това, което е необходимо. Във финансовата област планирайте разходите си предварително и поставете приоритетите си в горната част на списъка.

Риби – Имате излишък от енергия, така че би било добре да я изразходвате правилно и да я насочите към нещо разумно. Не се обезсърчавайте и не се колебайте в любовта - следвайте пътя, който сте избрали да поемете.

 СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

До 14:44 часа - Провокативен ден. Можете да бъдете провокирани да увеличите приказливостта си и да произнесете прибързани думи. Внимавайте с думите: всичко, което казвате  „оживява”. Особено опасно е да се лъже, защото скоро може да се превърне в  истина. Всички благи пожелания могат да се сбъднат, но също и лошите и като бумеранг да се върнат обратно при собственика си. По-малко да се говори. Молете се – молитвите ви ще бъдат чути.

След 14:44 часа - Време за втори шанс, второ дихание. Може да възродите старите проекти, да ги облечете в нова форма. Особено добре е за занимания с интелектуален труд - да се работи с текстове, да се четат книги и да се решават логически задачи. Благоприятно е за миротворческа и благотворителна дейност. Не трябва да се претоварвате физически, психически, емоционално. Добро време да признаете греховете си и да се отървете от тях.

Дните на Козирога (събота и неделя) са благоприятни за козметични грижи и уелнес процедури за кожата. Добре е да правите маникюр, педикюр, маски за коса, това е най-добрият ден за епилация. 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети