Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 05.12.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 05.12.20

Дневен хороскоп – събота – 05.12.20 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Прекомерното самочувствие може да доведе до грешки. Днес е нежелателно да поемате рискове – резултатът може да не е този, който очаквате. В личен план не насилвайте събитията и не оказвайте натиск за нищо върху партньора си, иначе кавгите няма да могат да бъдат избегнати.

Телец – Някои неща се нуждаят от цялостно преразглеждане и няма никакъв смисъл да затваряте очите си пред това. Избягвайте гнева, раздразнителността, дори ако близките ви изискват твърде много от вас.

Близнаци – Въпреки че може да срещнете някои пречки, денят не е толкова лош. Първата половина на деня е по-успешна и благоприятна. Основното за вас е да избягвате суетенето и да действате последователно.                                                                

Рак – Днес самочувствието може да ви напусне. Не са изключени промени в настроението. Старайте се да гледате на нещата позитивно. Просто трябва да сте по-търпеливи. Понякога проблемите се решават сами, не може да насилвате нещата.         

Лъв – Неочаквани обстоятелства биха могли да попречат на набелязаните ви планове днес. Не правете прибързани заключения за никого и за нищо, защото всяко решение, взето набързо, може да се окаже погрешно.

Дева – Някои от вас няма  да се чувстват много удобно в собствената си кожа днес. Някои малки неща могат много да ви подразнят. Запазете самообладание. Не приемайте твърде сериозно проблемите в днешния ден.

Везни – Днес може да изпитате вътрешни противоречия. От една страна ви се иска да се отпуснете, от друга страна имате отговорности, които не могат да бъдат изоставени. Времето, прекарано с близки хора, ще ви помогне да възстановите силите и енергията. 

Скорпион – Звездите ви съветват да бъдете по-внимателни с разходите. Нека желанията останат в рамките на разумното, така че разходите за тях да не подкопават личния ви бюджет. Старайте се да не пренебрегвате семейните си задължения.

Стрелец – Рискувате да направите грешки, ако се оставите на емоциите да ви завладеят или вземате важни решения под влиянието на импулсивни желания. Размислете добре преди да предприемате действия.

Козирог – Погрижете се за себе си и не се преуморявайте с прекомерна работа. За да се чувствате добре, балансът между работа и почивка е много важен. Даже да имате недовършена работа, можете да я прехвърлите за друг ден.                                                 

Водолей – В много отношения това е приятен и успешен ден. Бъдете много внимателни към всички дребни детайли - всяко, дори най-незначителното обстоятелство може да ви подтикне към интересни идеи.

Риби – Бъдете тактични в общуването. Не е желателно да се обсъждат чувствителни теми с партньора ви или с други хора и да се изясняват отношения. Не позволявайте на емоциите да ви водят. Понякога е по-добре да се правят отстъпки.                                        

Съветите на Фортуна

Енергията на този ден е мощна и може да окаже помощ за бързите дела. Пробужда в човек активното начало. Задвижва се Ян енергията. Увеличава увереността, решителността и предприемчивостта. Денят е подходящ за смелите и рисковани постъпки, упорствайте и всичко ще ви се получи. Благоприятства вземане на отговорни решения. Отличен момент за предприемачество, търговия, пътуване. Полезно е физическото натоварване.              

Дадени обети и клетви придобиват голяма сила сега, за това не е желателно да се нарушават. Необходимо е да се стремим особено в този ден да бъдем честни и справедливи. Противопоказно е натоварването на черния дроб с неподходяща храна.

Смята се, че извършените в този ден благотворителни постъпки, няколко пъти увеличават благата карма.                                                                                                                                                                                                                                    


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети