Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 06.02.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 06.02.21

Снимка:

Овен – Първата половина на деня изисква предпазливост и внимание към детайлите. Каквото и да правите през това време, помнете: по-добре не бързайте, не рискувайте, ако това не е необходимо, и се въздържайте от твърде дръзки експерименти. 

Телец – Това е подходящият момент да се върнете към старите планове. Добре е да обърнете внимание на малките неща. Това, което сега изглежда незначително, може да изиграе важна роля по-късно.

Близнаци – Денят е щедър с нови възможности. Трябва да решите от коя да се възползвате. Опитайте се да не се преуморявате. Ще бъде полезно да си починете, да се разсеете от мислите за работа с някое хоби.

Рак – Не бързайте. Първата половина на деня е пълна с изненади. Ще бъде трудно да се действа по план, някои неща ще трябва да се отложат. Не винаги е лесно да се намери общ език с другите, но няма да възникнат сериозни конфликти.

Лъв – Опитайте се да не се преуморявате днешния следобед. През това време умората често е последвана от раздразнителност, поради което може да засегнете хората, които най-малко искате да обидите.

Дева – Време е да обърнете повече внимание на домашните и семейните проблеми, защото Луната преминава през семейния сектор. Дори да има търкания със семейството ви, бъдете търпеливи и не давайте воля на емоциите. 

Везни – Постарайте се да останете спокойни у дома. Дори да сте в лошо настроение, не си позволявайте да го излеете върху членовете на семейството си. Подходящо време е за практическа домакинска работа, можете да помислите за започване на ремонти, актуализиране на интериора. 

Скорпион – Вие активно преследвате целите си и няма да позволите на никого да ви пречи. Чувствата стават по-дълбоки и по-интензивни. Комуникацията с любимия човек става чувствена, можете да се разбирате без думи. 

Стрелец – Денят обещава да бъде продуктивен и вие ще бъдете пълни с енергия, която насърчава себеизразяването. Във всяка ситуация трябва да бъдете разумни и бързо да реагирате на случващото се. 

Козирог – Може би семейството ще изисква от вас да бъдете по-ангажирани със семейните дела, така че ще трябва да жертвате лични интереси. Чувството за дълг и отговорност ще се засили. Следобед може да получите добри новини.

Водолей – Нещата, които трябва да правите могат да бъдат доста сложни, но все пак можете да се справите добре. По-добре е да не спорите и да не се опитвате да убеждавате тези, които се съмняват, а просто да действате. 

Риби – Добър ден, който ви дава шанс да успеете в много неща.  Появяват се много добри идеи, някои от които могат да бъдат приложени незабавно. Поддържайте добро настроение, въпреки че са възможни някои досадни недоразумения или дребни разногласия. 

Съветите на Фортуна

Време за преоценка на ценностите и за изправяне на допуснатите грешки. Определете причините за неуспехите и работете над грешките си. Променете отношението си към себе си, към ставащото, избавете се от всичко отживяло и от това, което ви пречи да живеете щастливо.

Този ден дава възможност да се познае мъдростта на земния живот, не за сметка на проявление на външните сили, а за сметка на работата вътре в себе си, със своето подсъзнание. Обърнете внимание на вътрешните си усещания. Всеки човек има своя вътрешен глас, чрез който разговаря с него неговият ангел-хранител и в днешния ден особено силно можете да усетите този глас. Главното условие е да го разбирате. Едва ли ще чуете гласа на Висшите сили, ако сте потънали в грижи, разправии със съседите, колегите или членовете на семейството. В този случай с вас общува не ангел-хранител, а личният ви бяс-изкусител, неговите съвети още повече ще заплетат възлите в живота ви. Може да се заемете с лечебно гладуване, да работите за повишаване на вашата духовност.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още