Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 06.03.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 06.03.21

Дневен хороскоп – събота – 06.03.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Това е точното време за самостоятелна работа; по-добре е да се съсредоточите върху нещата, които са разбираеми и полезни. Опитайте се да завършите започнатото по-рано, така че по-късно да имате време за нещо по-интересно и приятно.

Телец – Този ден може да бъде финансово успешен - възможни са печалби от лотария или ценни придобивки. Вечерта е препоръчително да отделите време на близките - опитайте се да намерите решение на семейните проблеми заедно.

Близнаци – През първата половина на деня ще има много нови задачи. Възможно е да се наложи да промените плановете. Не бързайте. Това не е най-добрият ден за вземане на решения в движение или бързайки да правите неща, които изискват повече внимание и грижи.

Рак – Действайте внимателно и предпазливо - под въздействието на емоциите можете да вземете грешно решение. Опитайте се да премисляте всяка стъпка и не общувайте с манипулатори - някой може да повлияе на избора ви.

Лъв – Не винаги е лесно да се разбирате с другите, понякога има сериозни разногласия. Но вие се държите спокойно и разумно, не допускате конфликти, опитате се да изгладите острите ръбове и да правите компромиси, когато е необходимо.

Дева – Бъдете готови близките ви да поискат обяснения от вас. Може би ще изразят своите оплаквания - опитайте се да реагирате по-спокойно на критиките и ако можете избегнете изясняването на отношенията.

Везни – Хороскопът обещава труден ден. Ще има повече неща, отколкото сте очаквали, но ще трябва да се справите с всичко. Ще се сблъскате със сериозни ежедневни проблеми - не бъдете нервни и не се опитвайте да се справяте сами с нещата.

Скорпион – Днес имате променливо настроение и от време на време стигате до крайности. Концентрирайте се върху решаването на ежедневните проблеми – очакват ви толкова домакинска работа и грижи, но не забравяйте и за почивката.

Стрелец – Днес ще изпитвате желание за нови преживявания. Някои от вас ще се впуснат в търсене на любовни приключения, а някои просто ще сменят обстановката и ще потърсят положителни емоции в пътуванията.

Козирог – Опитайте се да не загубите самообладание, дори и днес нещата да не вървят по план. Търпението също е полезно. Може да е трудно да се разбирате с хората около вас сутринта, но по-късно нещата ще се оправят.

Водолей – Днес дори обичайните дейности може да изискват повече внимание от обикновено. Възможно е да се наложи да се върнете към някои стари проекти, за да поправите грешките. Не винаги е лесно да се намери общ език с другите; понякога възникват много напрегнати моменти. 

Риби – Днес може да сте въвлечени в опасно приключение или да срещнете хора, които се оказват не такива, за каквито се представят. Като цяло, бъдете внимателни и се доверявайте само на интуицията си. И не пренебрегвайте съветите на приятели - те ще ви спасят от проблеми и ще ви предпазят от неприятности.

Съветите на Фортуна

Слънцето е в квадратура с Луната - този фактор има "намеса" в хода на жизнените енергии, така че е желателно да се обърне специално внимание на здравето.

Този ден може да се нарече стресов. Сложен период с висок енергиен заряд. Променя се посоката на вибрацията на Луната. Активен трябва да бъде само външният живот, а вътрешно трябва да се запази спокойствие. Това е много труден ден, изискващ огромна вътрешна дисциплина и отдаденост.

Ден на промени, нови  и неочаквани неща, странни и необясними явления. Необходимо е да се вслушвате в своя вътрешен глас, за да направите правилния си избор и да не изпуснете  късмета си. Днес не трябва да се проявява чувство на гордост, самовеличаене, надценяване. Да се избягват и авантюрите, неоправданите рискове и изясняване на отношения. Не се поддавайте на провокации и интриги. Не се гневете! Следвайте разума си, не чувствата. Ден за покаяние и прошка.

Луната преминава на празен ход от 11:45ч до 04:21ч през нощта. Не се препоръчва нищо важно да се предприема или купува.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети