Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 06.04.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 06.04.19

Дневен хороскоп – събота – 06.04.19 - Tribune.bg
Снимка:

Денят трябва да се прекара спокойно и мирно, по възможност в домашна атмосфера

Овен – Вашият ентусиазъм може да доведе до обратния резултат. Вместо да се движите напред, с вашето усърдие може да предизвикате раздразнение у околните и това ще забави начинанията и действията ви. Ако не се налага да правите нещо, тогава прекарайте деня с близките си на спокойствие.

Телец – Хороскопът ви показва, че е необходимо да се отпуснете, че просто се нуждаете от това, за да възстановите изразходената енергия и да си възвърнете жизнеността! Ако сте на работа, не разчитайте на разбиране от страна на колегите си, имитирайте някаква дейност без да вредите на другите.

Близнаци – Вашите емоциите са напълно притъпени от рутината и еднообразието на ежедневието и ако успеете да внесете разнообразие в дните си, ще можете да съживите избледнелия си ентусиазъм. Дори най-малкото приключение ще бъде от полза.

Рак –Ако сте на работа в днешния ден, трудно ще се концентрирате и в резултат на това трудно ще можете да се похвалите с добри резултати. Всеки механизъм, чийто винт се явявате вие (работата, дома или нещо друго) ще ви носи досада.

Лъв – Днес не предприемайте нищо самостоятелно. Това е денят, в който няма да решите нищо сами и ако се опитате, резултатът може да бъде плачевен. Ако искате да решите някакъв важен въпрос, по-добре го обсъдете с другите, чуйте тяхното мнение, заедно намерете компромис.

Дева – За да избегнете неприятности, недейте рискува, придържайте се към проверения и консервативен курс във всичко. Или се заемете с прости текущи дела - все едно трябва да ги свършите и тях, и така ще се предпазите от грешките.

Везни – Свръх самоувереността ви може да доведе до грешки и неуспехи. Днес можете лесно да пренебрегнете това, което е точно под носа ви или да се объркате в нещо елементарно. Можете да обсъждате важни въпроси, но помнете, че и най-невинната шега може да се превърне в голям проблем.

Скорпион –Днес е по-добре да не се захващате с големи и сложни неща. Денят е отреден за почивка. Труден ден по отношение на комуникацията. Няма да е лесно да спечелите благоволението на другите.

Стрелец – Повечето от вас ще усетят положителните тенденции (при всеки индивид в различни области на живота). Лесно ще се разбирате с околните и близките. Можете да направите дома си особено удобен и уютен, само трябва да го поискате.

Козирог – Днес трябва да сте готови за това, че не всичко ще бъде така, както изглежда на пръв поглед. В този случай изненадите могат да бъдат и приятни, и не толкова. С други думи трябва да държите пръст на пулса и да сте готови за всякакви неочаквани моменти.

Водолей – Днес вероятно ще вземате решения или да отхвърляте идеите си в движение, като се подчинявате само на вътрешния си импулс. Не трябва да разчитате на интуицията си. Предчувствията вероятно ще бъдат заблуждаващи, а решенията, основани на тях погрешни.

Риби –Днес не разчитайте много на късмета си. Дори да решите, че имате шанс в ръцете си, по-добре не рискувайте. С времето ситуацията ще се промени и ще можете да се върнете към това, което имате предвид.


СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят трябва да се прекара спокойно и мирно, по възможност в домашна атмосфера. Препоръчително е да не се ядосвате, защото заедно с увеличаването на активността, емоционалният фон също се влошава: може лесно да възникнат конфликти поради необоснована агресивност и раздразнителност. За да предотвратите това трябва да ограничите емоциите си колкото е възможно повече.

Добре е да се проявява щедрост и да не се изпитва съжаление за даденото. Днес не се препоръчва да планирате приятелски и романтични срещи, тъй като не е най-добрият период за комуникация. Спорове и изясняване на отношения не се препоръчва. Не е подходящ ден за разговори с началници.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

Автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети