Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 06.06.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 06.06.20

Снимка:

Правилно използвайте своите сили

Овен – Може да срещнете препятствия по пътя ви, но определено ще намерите начин да ги преодолеете. На вашата находчивост и изобретателност може само да се завижда. Изглежда, че няма такъв проблем, с който не бихте могли да се справите.

Телец – Разчитайте на собствените си сили, в този случай шансовете ви за постигане на успех ще бъдат много по-големи. Не се оставяйте да ви подвеждат другите. Търсете самостоятелни решения на проблемите си.

Близнаци – Звездите съветват да бъдете по-внимателни при работа с информация, в разговори с колеги и близки хора, тъй като не са изключени погрешни заключения и неяснота. Обърнете специално внимание на съдържанието на документите, които подписвате.

Рак – Некадърността или глупостта на някои хора днес ще ви изнервя много. Старайте се разумно да подхождате към всичко и всички. Не давайте външен израз на емоционалните изблици.

Лъв – Звездите препоръчват да се грижите за сърцето си, да си почивате повече, да избягвате стреса. Направете си добра разходка, в резултат на което настроението ви ще се подобри. Не се притеснявайте за финансови затруднения, те са временни и скоро ще отминат.

Дева – Правейки почистване на къщата или на вилата, не прекалявайте с физическата активност. Добавете повече зеленчуци и плодове към вашата диета. Сега трябва да нахраните организма с витамини.

Везни – Денят не е лишен от трудности, но те няма да ви изплашат. Препоръчително е да прекарате вечерта спокойно. Опитайте се да избягвате всякакви ексцесии: сега те са особено вредни за здравето.

Скорпион – Необходимо е да бъдете прецизни в действията си. Избягвайте рисковани действия с пари, инвестиции и не само този ден, но и следващите. Бъдете предпазливи, тъй като обстановката далеч не е благоприятна.

Стрелец – Съсредоточете се върху това, което е важно. Всичко останало ще трябва да бъде отложено за по-късно. Може да е жалко да откажете развлечения и планирани срещи с приятели, но най-вероятно няма да имате време за тях.

Козирог – Съсредоточете се върху решаването на практически проблеми: с тях се справяте най-добре. Денят предразполага към спорове и изясняване на отношения. Може да има незначителни разногласия с приятели, семейни спорове.

Водолей – Днес се настройте по-философски и се опитайте да приемате спокойно всичко, което се случва около вас. Не позволявайте да бъдете въвлечени в спорове и кавги, които не ви засягат и да ви замесват в чужди интриги.

Риби – Неособено ефективен ден. Не бъдете пасивни, но тъй като жизненият тонус е леко намален, избягвайте натоварването. Подходящо е за уединение, самоанализ и оценка на минали действия или за изграждане на планове за бъдещето.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Съдбата може да изпрати изпитания, за да провери вашите принципи и възгледи. Поводи за радости практически няма да има. По-скоро са възможни разочарования в любовта. Ако сте скарани с някого, сега не е най-доброто време за сдобряване. Не са изключени разправии с роднини.

Неприятни сюрпризи може да изпънат нервите ви. Не трябва да се губи самообладание. Правилно използвайте своите сили. Препоръчва се аскетизъм, постене и изпълняване на задълженията.

Може да се окажете във властта на силните изкушения, лошите привички и неизменните влечения. Вредните желания сега се явяват най-големият проблем. Днес се пазете от хитрост, измама и лукавост от страна на другите. Зачестяват провокациите. Ставате лесно податливи на чужди внушения и нежелателни въздействия. Лош знак за деня е поява на спорове, добър знак е куче, дори да лае. Възникнали болести не са опасни.

Почти целият ден (от 07:12 ч. до 22:45 ч.) Луната се движи на празен ход. Не е подходящо да започвате или купувате нищо ново и важно. Може да почивате или да се занимавате с обичайните неща, да вършите ежедневната си работа.  

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още