Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 06.07.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 06.07.19

Дневен хороскоп – събота – 06.07.19 - Tribune.bg
Снимка:

Ако можете да направите нещо съществено в своя живот, то проявете своите възможности и заложете фундамента

Овен – Разчитайте както винаги на себе си и по-малко се интересувайте от мнението на другите. Така ще бъде по-лесно да постигнете успех. Вашите шеги могат да изглеждат обидни за някого, бъдете по-внимателни.

Телец – Денят изисква да бъдете по-внимателни във всичко, особено ако се занимавате с финансови въпроси. Не е излишно да се консултирате с лице, на чието мнение имате доверие. Вероятно ще чуете добри новини.

Близнаци – Денят върви добре. Трудности не са изключени, но ще успеете, ако направите усилие. Не се притеснявайте да потърсите помощ от доверени приятели и съюзници, ако се налага. За да се решат някои проблеми, ще бъде достатъчно да ги обсъдите с разбиращи хора.

Рак – Можете да правите всякакви покупки за дома и семейството, няма да съжалявате за изразходваните пари. Това време е подходящо за семейни събития, срещи с роднини и обсъждане на общи въпроси.

Лъв – Благополучието, самочувствието и здравето ви ще зависят от дреболии, които на пръв поглед изглеждат незначителни. Денят благоприятства кратките пътувания, интензивните преговори и усвояване на някакви знания.

Дева – Първата половина на деня е подходяща за самостоятелна работа, важни задачи и решаване на сложни проблеми. Интуицията ви подсказва върху какво трябва да се съсредоточите и какво е по-добре да отложите за по-късно. Следобед е прекрасно време за неформална комуникация, среща с приятели, забавна компания.

Везни – Денят е благоприятен за учене, за бързо усвояване на всяка информация, която може да бъде полезна. Възможно е да получите някои неочаквани предложения. Следобедът е подходящ за романтични срещи, които ще са изключително приятни.

Скорпион – Ще имате възможност да помогнете на хора в трудна ситуация. Ще се радвате да направите нещо полезно за другите. Но вашите дела също се нуждаят от внимание. Не ги отлагайте много.

Стрелец – Не ви липсват добри идеи, трябва само повече решителност и предприемчивост. Не се страхувайте да експериментирате, потърсете собствените пътища към целта. Успешни ще бъдат покупките ви днес.

Козирог – Днес обстоятелствата ще ви поставят в центъра на вниманието. Отначало ще ви бъде неприятно, но после ще се почувствате по-уверени. Колкото повече хора забелязват какъв светъл и необикновен човек сте, толкова по-добре.

Водолей – Идеален ден за уверени действия, предприети по ясен план. Подходящо за отстраняване на малки грешки. Други хора може да се обръщат към вас за съвет. Но бъдете предпазливи какво им казвате, защото някой може по-късно да ви обвини за грешките си.

Риби – Първата половина на деня ще бъде благоприятна. Опитайте се да използвате времето възможно най-ефективно. По-добре е сега да се проведат важни срещи и разговори. Върху сериозните задачи ще трябва да се съсредоточите, като отхвърлите всички външни мисли.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

„Осъществяване” Един от най-отговорните дни. Ако можете да направите нещо съществено в своя живот, то проявете своите възможности и заложете фундамента днес. Ден за обективна оценка и усъвършенстване на всякаква дейност, а при човека –  на деловите качества. Може да се водите от инстинктите си. В този ден всичко ще ви се удава, ако проявите творческа активност и се стремите да достигнете целите си. Прекрасно време за усвояване на знания. Хубаво е да пътувате.

Добре е да си поплачете в този ден, сълзите са очистващи. Обаче в никакъв случай не плачете върху възглавницата си. Това е много лошо според фън шуй. Обезателно заменете старата „оплакана” възглавница с нова. Ако искате живота ви да е изпълнен с любовно щастие, вашият креват трябва да бъде привлекателно място, а спалното бельо да е винаги свежо и ароматно ухаещо.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати