Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 06.11.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 06.11.21

Снимка:

Овен – Вашата енергия и безграничен оптимизъм са най-големите ви активи! Те ще ви помогнат да постигнете това, за което сте настроили ума си. Всичко започва да се нарежда по-най-добрият начин за вас.

Телец – Днес ще се изправите лице в лице с трудности и препятствия по пътя си, но не трябва да се отказвате. Продължавайте да следвате стабилен курс и нещата скоро ще се уредят, което ще ви позволи най-накрая да реализирате плановете си.

Близнаци – Не допускайте хаос и объркване да царят около вас. Всяка бъркотия ще ви се отразява много зле и ще ви накара да се изнервяте. Причини за спорове могат да се появяват по-често, отколкото обикновено.

Рак – Събитийният фон започва да придобива нова окраска, а отношенията ви ще донесат повече емоции. В този ден ще сте твърде чувствителни дори към незначителни неща. Избягвайте да участвате в конфликти, особено с жени.

Лъв – Ако ходите на работа трябва да бъдете изключително внимателни с колегите и началниците си, защото може да се окажете въвлечени в спорове и разногласия, които могат да възникнат поради недоразумение.

Дева – Може да чувствате, че сте подложени на натиск отстрани и че търпение ви се изчерпва. Но не се отказвайте. Ако възприемете рационален подход, няма абсолютно никакъв начин да се провалите.

Везни – Починете си и се освежете, не само заслужавате, но и силно се нуждаете от това! Отделете малко време, за да погледнете навътре в себе си и да направите равносметка на живота си, като преразгледате позицията си по отношение на хората и ситуациите.

Скорпион – Късметът е на ваша страна и няма от какво да се страхувате. Виждате по-ясно картината и решавате да станете по-отговорни, за да подредите делата си. Вашите финанси изискват грижи и внимание. Преценявайте по-добре покупките си.

Стрелец – Нещата вече са по-ясни, така че успявате да намерите търсените решения. Вие сте в правилния курс, така че не позволявайте на нищо или никой да ви отклони. Ако успеете да се отпуснете, отново ще се насладите на простите неща от живота.

Козирог – Непредвидени събития могат да ви извадят от релсите. Направете всичко възможно да не позволите това да ви се отрази, в противен случай ще загубите контрол, както върху себе си, така и върху ситуацията.

Водолей – Това е идеалният ден, за да направите равносметка на живота си и да извършите някои самоанализи, за да разберете къде се намирате, какво сте постигнали до момента и към какво все още искате да се стремите.

Риби – Използвайте инстинкта си и интуицията си, за да намерите най-добрите възможни решения. Това ще ви позволи да държите главата си над водата и дори да започнете отначало от там, където трябва, без да бъдете засегнати от целия негатив, който ви заобикаля.

 

Съветите на Фортуна

Активността в този ден е препоръчителна. Важно е да се концентрирате само върху една - най-важната задача. Не бъдете пасивни. Не трябва да се проспива денят в пряк и в преносен смисъл. Лошо ще бъде, ако енергията ви отиде за празни размишления и разговори. Тези, които притежават пасивен характер стават в този ден уязвими. Обръщайте внимание на появата на всички добри възможности.

Неизползваната енергия може да подрине здравето на човека. Пазете се от изблици на агресия - свои и чужди. Подходящо е за упражнения в бойни изкуства. Препоръчителни са всякакви бани, контрастни душове.  


Топ новини

виж още

Актуална тема