Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 07.03.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 07.03.20

Дневен хороскоп – събота – 07.03.20 - Tribune.bg
Снимка:

Ден за организиране на контактите, за учене и натрупване на информация

Овен – Днес ще проявите лидерски умения, ще покажете най-добрата си страна. Възможно е да се наложи да коригирате някои планове. Не се страхувайте да поемете отговорност  - можете блестящо да се справите със задълженията си. 

Телец – Не е изключено да възникнат неприятности въз основа на вашата упоритост. Ще спорите и може да откажете дори да изпълните възложените ви задачи. Избягвайте конфликтите у дома, защото те могат да продължат за дълго. 

Близнаци – Старайте се да не поемате нови неща, без да довършите старите. Избягвайте претупването и излишната суета. Ако сега сте настойчиви и изобретателни, можете да направите много полезни неща за себе си и за другите. 

Рак – Днес ще вземате присърце проблемите на други хора. Ще проявите най-добрите си качества и ще бъдете готови да се притечете на помощ на приятели и близки по всякакъв начин, без всякакво колебание.

Лъв – Днес може да се сблъскате с изпитание за силата на характера. Неочакваните обрати на събитията могат да ви отклонят от правия път. Здравият ви разум и подкрепата на близки хора ще ви помогнат да преодолеете трудностите.

Дева – Днес делата ви ще отнемат много време и усилия. Трябва да се погрижите не само за работата, но и за личния си живот. Помнете, че вашият любим човек заслужава да получи повече внимание от ваша страна.

Везни – Като цяло денят обещава да бъде спокоен и успешен. Може да се постигне известен минимален успех, но той ще изглежда много скромен в сравнение с това, на което обикновено сте способни.

Скорпион – Бъдете търпеливи, защото всички проблеми ще трябва да се решават самостоятелно. По финансови въпроси трябва да сте изключително внимателни - пазете се от крадци и измамници. Също така не разчитайте на обещаната помощ. 

Стрелец – Хороскопът ви съветва да бъдете внимателни към малките неща и да не надценявате собствените си възможности. Днес можете да намерите полезна информация, да научите нещо ново. 

Козирог – Ще нарасне вашият авторитет сред колегите и репутацията ви. За това ще допринесат вашите организационни умения, сила на волята, насочена към възстановяване на реда, способността да виждате и коригирате собствените си грешки.

Водолей – В работата бъдете разумни, не действайте под влияние на емоциите. Можете да продължите да живеете с мечтите си, но полагайте повече усилия, за да ги превърнете в реалност.

Риби – Покажете на другите, че можете да бъдете не само целенасочени и упорити, но и много спокойни, способни да правите компромиси. Препоръчително е да се въздържате от големи непланирани разходи.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Днес до 15:32 ч. всяка среща, всеки разговор или конфликт е отражение на минали и незавършени дела, с които смятаме, че сме приключили. Добър ден за корекция на миналото и на съдбата. Не е желателно да се предприема и започва нещо, тъй като много ситуации се повтарят, връщат се отново като лошо усвоени уроци за корекция, ревизия и промяна.

Ден за организиране на контактите, за учене и натрупване на информация. Благоприятен за интелектуални занимания, за работа с информация, за срещи, нови идеи. Идеален за постигане на хармония. Не се доверявайте на първото впечатление при запознанство. Скоро то може да се окаже измамно.

След 15:32 ч. - Вслушвайте се в препоръките и съветите на хората около вас, но не пренебрегвайте и вътрешната си интуиция, защото днес тихият й шепот е много силен. Нашият вътрешен подсъзнателен ум вижда всички възможни и не толкова възможни варианти на събитията. Много хора могат за изпаднат във вътрешен конфликт със себе си.

Можете да се занимавате с важни битови дела, да организирате голямо пране или общо почистване на дома. Също така е добър ден за всякакъв вид ремонти. Не би било лошо енергийно да почистите къщата и пространството си.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати