Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 07.09.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 07.09.19

Дневен хороскоп – събота – 07.09.19 - Tribune.bg
Снимка:

Това е труден ден, не трябва да се претоварвате физически, психически, емоционално

Овен – Може да попаднете в неочаквана и предизвикателна ситуация. Ако действате внимателно и търпеливо ще сте в състояние да преодолеете усложненията. Талантът ви да импровизирате ще ви помогне при решаването на проблемите.

Телец – Днес ще се радвате на един благоприятен ден. Светът е прекрасен за онези, които са намерили своето място в него. Вярвайте в себе си! Само така ще накарате другите да повярват във вас.

Близнаци – Ще започнете деня с невероятен прилив на енергия и ентусиазъм, но по-късно ще почувствате умора и апатия. И настроението ви ще продължи да бъде с възходи и падения. В такова състояние не е нужно да се срещате с хора, да правите важни неща и дори да пазарувате.

Рак – През уикенда трябва да си починете и не само от работата. Организирайте си ден на абсолютно спокойствие - отложете домакинската работа, изпълнение на задължения, скучните срещи. Заемете се само с това, което ви радва: четете книга, гледайте филми, играйте шах, пийте чай или кафе и не се притеснявайте за нищо.

Лъв – Изживейте днешния ден с леко сърце, безгрижно. Дори ако вашето "днес" е напълно незначително и обикновено, вие можете да го направите интересно и специално – това е изцяло във ваши ръце.

Дева – Вашият здрав разум в комбинация с щастливата ви звезда ще ви отведе в правилната посока. Ще бъдете изключително доволни как вървят нещата. Личният ви живот може да получи нов импулс.

Везни – Можете да свършите всичките си набелязани задачи, да се погрижите за уюта у дома си, да купите нещо полезно на изгодна цена. И най-важното е, че звездите ще ви помагат в организирането на личния живот.

Скорпион – Днес може да изпитате противоречиви чувства и желания. Това, което сега ви изглежда незначително, по-късно може да придобие важно значение. Вземете се в ръце и гледайте да свършите нещо полезно.

Стрелец – Госпожа Фортуна е решила да ви подари като бонус един много добър ден, изпълнен с положителни емоции и удоволствие. Днес не трябва да вземате нищо на сериозно. По-добре се забавлявайте.

Козирог – Не си позволявайте да се държите прекалено самоуверено и пренебрежително. Винаги обмисляйте важните неща спокойно и внимателно. Посветете днешния ден на любимите си занимания или го прекарайте с близки хора, приятели.

Водолей – Позволете си един хубав почивен ден. Не се отказвайте от нищо, отпуснете се, срещнете се с приятели, наслаждавайте се на всеки момент: положителните емоции са от жизненоважно значение за вас.

Риби – Чашата може да ви изглежда наполовина празна, но само на пръв поглед е така. Продължавайте да я гледате или по-добре променете начина, по който я гледате и ще видите, че същност е наполовина пълна.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Това е труден ден, не трябва да се претоварвате физически, психически, емоционално. Енергията на деня е подходяща за вътрешна работа върху себе си. Помислете над живота си, спомнете си миналото, вижте настоящето, представете си бъдещето. Представете си, че през всички сфери на живота ви преминава очистващата енергия на огъня. В огъня изгарят всички препятствия и всички качества, които ви пречат, всички обиди, неприятности и вие отново се прераждате в ново качество. Почистващият огън може да бъде реален и вътрешен, голям или малък.

След 16:00 ч настъпва тъмен период. Мнозина ще усетят неговото настъпване като изпитват безпричинни страхове, безпокойство, имат главоболие, различни неудачи. Денят, в който трябва да се отнасяме внимателно към знаците. На този ден започва да се изявява тъмната страна на човек, освен това виждаме света като в криво огледало.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати