Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 07.11.2020

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 07.11.2020

Дневен хороскоп – събота – 07.11.2020 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Ясно е, че този ден няма да е много лесен поне за мнозина. Опитайте се да избягвате открити конфликти, дори ако понякога трябва да запазите мнението си за себе си. По-добре е да правите всичко сами.

Телец – Днес можете да се наречете късметлии. Лесно ще излизате от трудни ситуации и спокойно ще решавате възникналите проблеми. Не се хвалете с резултатите, за да не изплашите късмета и бъдете малко по-търпеливи.

Близнаци – Да не се предприемат нови неща, освен ако не е абсолютно наложително. Не бързайте да бъдете откровени или да се сближавате с непознати хора. Не приемайте неочаквани подаръци, безплатното сирене е само в капана за мишки.

Рак – Този ден ще бъде доста успешен, но звездите казват, че късметът ще дойде само при позитивно настроените и весели Раци. Старайте се да се отървете от притеснителни и тъжни мисли, развеселете се с пазаруване и разходки.                                                 

Лъв – Всеки нов ден носи нови шансове. Не коленичете пред препятствията. Определени проблемни ситуации със сигурност ще ви обезпокоят, но ако останете спокойни и сдържани, ще успеете да се измъкнете. Звездите уверяват в това.

Дева – Днес има опасност да бъдете обхванати от съмнения и несигурност и изобщо да загубите контрол над ситуацията. Старайте се да стоите здраво стъпили на земята и използвайте логика и разум, за да избегнете потенциални грешки.                                   

Везни – Енергията ви ще бъде най-голяма в началото на деня, затова я използвайте, за да завършите онези неща, които са най-голямото ви предизвикателство. Плановете ви може да бъдат възпрепятствани в последния момент. Винаги имайте „План Б“.           

Скорпион – Трябва да обърнете внимание на здравето си и да засилите имунната си система, за да избегнете здравословни проблеми в близко бъдеще. Любовната ситуация е спокойна и стабилна, няма от какво да се притеснявате.

Стрелец – Днес гледайте нещата от практическа гледна точка и не правете нищо, което изразходва вашата енергия. Разпределете правилно времето между работа и почивка. В областта на любовта внимавайте и не вършете глупости.

Козирог – Днес може да възникнат трудности. Старайте се да запазите спокойствие. Не е желателно да предприемате кардинални мерки. Ако не бързате и вземате добре обмислени решения, звездите ще подкрепят вашите начинания.

Водолей – Бъдете внимателни, когато започвате сътрудничество или подписвате споразумения, тъй като те могат да съдържат клопки, за които не сте наясно. Не споделяйте повече информация с хората, отколкото е необходимо.

Риби – Ако нещо изглежда твърде хубаво, за да е истина, вероятно не е. Не пренебрегвайте вътрешния си глас. Бъдете избирателни и внимателни, когато избирате на какво и на кого да вярвате.

Съветите на Фортуна

Активен ден. Не губете време за празни разговори, борете се с мързела, в противен случай енергията на деня ще се обърне срещу вас. За започване на нови дела, особено сериозни, не е благоприятно.

Това е ден на мъдростта и получаване на нови знания. В главата ви могат да се появят оригинални решения и нови идеи, можете да намерите брилянтни решения на стари проблеми. Увеличават се способностите на човек за творческо и духовно обновление. Изведнъж могат да се появят нови възможности.

Следобед избягвайте спорове, конфликти, изясняване на отношения. Внимавайте какво казвате. Спазвайте правилата за безопасност. Внимавайте при работа с остри и режещи предмети.

Добър ден за медитация върху сакрални символи, янтри, мандали.                                                                                                


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети