Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 07.12.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 07.12.19

Дневен хороскоп – събота – 07.12.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Днес Луната ви подтиква да изследвате вашия вътрешен свят. В този ден е полезно да сте малко по-мълчаливи. Опитайте се да останете сами за известно време, ще забележите как се подобрява вашето самочувствие след това.

Телец – Бъдете внимателни! Стабилността, към която се стремите и която ви изглежда сякаш сте постигнали, в крайна сметка може пак да се окаже далечна перспектива поради допускане на сериозна грешка.

Близнаци –Днес може да попаднете в плен на мързела, да се почувствате изморени и отпуснати. Опитайте се да се мобилизирате и да намерите подходяща мотивация. Прекарайте вечерта в медитация – добрата почивка ще помогне за възстановяване на енергийния потенциал.

Рак – Обстоятелствата работят във ваша полза. Опитайте се да се възползвате от точния момент! Звездите съветват да бъдете по-внимателни относно парите, много от днешните покупки ще бъдат напълно безполезни.

Лъв – Звездните обстоятелства откриват нови възможности за хората, които искат да променят нещо радикално в живота си. Хороскопът препоръчва да обръщате повече внимание на възрастните хора. 

Дева – Остават много недовършени задачи и могат да ви накарат да се чувствате напрегнати и да ви създават излишен стрес. Не се притеснявайте за това, просто трябва постепенно да решавате всички проблеми един по един.

Везни –Подходящ момент да погледнете на света по нов начин. Направете като художника, който е работил дълго време върху картината си и после прави крачка назад, за да огледа сътвореното.

Скорпион – Концентрирайте се днес върху най-важното. Старайте се да не разпилявате време и сили в дребните неща. По-добре да избягвате всякакви силни емоции иначе някое дребно раздразнение може да се разрази в истински ураган.

Стрелец – Вие сте мъдри хора, които не се огъват под натиска на другите и не се отказват от принципите си. Следвайте тази независима философия и днес, когато някои хора могат да се опитат да повлияят на вашето мнение.

Козирог – Сега можете да поемете някои разумни рискове, но прекомерното самочувствие може да ви подведе и да доведе до грешки. В личните отношения не насилвайте събитията и не притискайте партньора си, иначе няма да можете да избегнете разправиите.

Водолей – Денят ще премине спокойно. Можете да правите каквото искате. Успешно ще се справите с всички въпроси, които предстоят. Бъдете внимателни на обществени места – има вероятност някои да попаднат в неприятни случки.

Риби – Днес имате зелена светлина и можете да правите каквото смятате за необходимо. Не допускайте другите да ви манипулират. Не трябва да жертвате своите интереси, поставяйки нуждите на някой друг над вашите.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

За решение на важните въпроси ще ви помогне засилената интуиция днес, но се пазете от измами, особено жените. Възможно е някои обстоятелства да се окажат непонятни за вас. Вибрациите на деня предразполагат към мечтателност и витаене в облаците. Не бързайте да вземате важни и съдбоносни решения сега. Уязвима е психиката и мнозина може да изпитат меланхолия, депресия. Други пък обратното - ще бъдат в приповдигнато настроение. Бъдете предпазливи в агресивна среда.

Днес е подходящо за уединение  и да се помолите за себе си и близките си, да бъдете спокойни, нека мъдростта преобладава над чувствата. Състраданието и милосърдието са основата на този ден. Колкото повече добри неща правите за другите, толкова по-скоро всичко ще ви се върне стократно и обратно, ако днес не сте милостиви към другите, ще изпаднете в немилост пред Вселената.

След 17:02ч до 09:30ч неделя, Луната се движи на празен ход. Нищо важно не предприемайте, не купувайте.

Луната в Овен - Този период се характеризира с повишена импулсивност, бързане, нетърпеливост. 

Здраве: През този период са уязвими главата, очите, ушите, възможни са зъбоболи, мозъчно-съдови спазми.  Възможни са преумора и безсъние, проблеми с бъбреците и пикочната система.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати