Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 08.01.22

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 08.01.22

Дневен хороскоп – събота – 08.01.22 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Не е нужно да бързате и да взимате импулсивни решения точно сега. Нуждаете се от добър план и стратегия, за да се справите с това, което идва и да сте добре подготвени за новите си планове.

Телец – Днес може да се разочаровате, ако не получите каквото искате. Избягвайте да взимате сериозни решения, които могат да ви обвържат в бъдеще. Приятел може да ви разкрие нещо важно, колега може да се държи странно. 

Близнаци – Тъй като всички около вас стават по-чувствителни, внимавайте какво казвате и как го казвате, ако не искате да създавате недоразумения и да възникват проблеми поради двусмислие и неяснота.

Рак – Ще сте спокойни, в сравнително добро настроение. Луната нежно ви подканва да съсредоточите вниманието си върху любовния си живот, върху нещата, които ви радват, върху вашите приятелства, но и върху проблемите на децата.

Лъв – Може да почувствате, че другите днес са по-трудни за общуване, не проявяват дух на сътрудничество или като цяло са нервни или недостъпни. От друга страна, нещо може да достигне критичен момент и да трябва да се вземат решения.

Дева – Може да се наложи да поемете някои отговорности или да заемете друга позиция. Дори може да имате проблеми в отношенията ви с партньор или клиент. Важно е да се обърне внимание и на здравословните проблеми.

Везни – Доверете се повече на инстинкта и интуицията си. Обърнете повече внимание на здравословните проблеми, тъй като може да се почувствате много уморени или летаргични. Бавно ще се възстановите.

Скорпион – Не претоварвайте графика си с твърде много различни неща. Старайте се да не се забърквате в чужди игри и манипулативно поведение. Освен това обърнете внимание на въпросите, свързани със семейството.

Стрелец – Днес ще изпитвате позитивни емоции. Ще се радвате на спокойствие и възможност да си отдъхнете малко от проблемите. Посветете този ден на любимите си занимания или го прекарайте с близки хора.

Козирог – Денят е относително спокоен, въпреки че изисква внимание. Вижте как скоро да затворите нерешените проблеми и да започнете нещо ново. Обърнете малко повече внимание на въпросите за вашето здраве и физическо състояние.

Водолей – Общият фон на денят е позитивен, ще ви помогне да се отпуснете физически, психически и емоционално. Фокусирайте се върху това, което ви кара да се чувствате в безопасност и ви носи комфорт.

Риби – Днес много от вас са вътрешно уязвими, лесно раними и силно впечатлителни. Хороскопът ви показва, че е по-добре да прекарате този ден у дома или в среда, която да ви осигури уединение, психологически комфорт, моменти на дълбока интимност с любим човек.

 

Съветите на Фортуна

Днес не е добре да се поставя начало на продължителни дела. Удачен ден само за бързи и краткосрочни такива. Изисква се голяма организираност и отговорност в действията. В противен случай много позитивни тенденции може да не бъдат реализирани.

В този ден силата на казаните думи се увеличава многократно. Може да се появи желание да говорите много,  но е особено важно да следите какво казвате. Ако сте провокирани към излишен разговор - не се поддавайте. Също така, не участвайте в клюки, измислици и особено в осъждане на други хора. Всички думи белязани от дисонансни енергии, много бързо ще доведат до нежелани последствия и за този, който ги е казал. Благоприятно е да се казват молитви, мантри, позитивни утвърждения, благодарствени думи. Бъдете внимателни с даване на обещания. Болестите започнали днес са лесно излечими. В този ден лесно можете да се простудите, а един хрипкав глас и кашлица са предупреждение за това, че не вървите по правилен път.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати