Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 08.05.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 08.05.21

Снимка:

Овен –Пълни сте с нови идеи и планове. Успявате да вземате решения лесно и ефективно. Идеалното време да бъдете с партньора си, семейството или приятелите. Подходящо е за съвместно събиране за вечеря или провеждане на празненства.

Телец – Слънцето ви дарява с енергия, ентусиазъм и креативност, за да постигнете целите си и да се забавлявате с приятели и семейство. Вашето самочувствие и позитивна нагласа ще ви помогнат да правите добро впечатление на хората.

Близнаци –  Звездите ви съветват да посветите времето на родителите си и дома си. В отношенията с вашата половинка ще намерите приятни мигове на духовно и физическо единение, радост от интимността.

Рак – Увеличава се нуждата ви от любов, привързаност, разбиране и подкрепа, но също така нараства и потенциалът за напрежение в отношенията. Това вероятно се дължи на някакъв емоционален дисбаланс.

Лъв – Днес ще имате удоволствието да прекарате време със семейството си, да укрепвате връзките си с близките. Но това не означава, че трябва да се посветите изцяло на дома. Не бива да забравяте и своите интереси.

Дева –Сетивата ви са силно изострени. Доверете се на интуицията си и бъдете отворени за всякакви идеи и хора. Добро време за творческа работа, както за интелектуални занимания и компютърни игри.

Везни –  Ще виждате нещата по-ясно, защото чувствата ви са балансирани с вашите рационални мисловни процеси. Обърнете внимание на мечтите си. Особено подходящо е за общуване със семейството и приятелите.

Скорпион – Вие сте предразположени към риск и авантюризъм. Звездите ви съветват да не се поддавате на първия емоционален импулс, защото може да съжалявате в бъдеще. Ако има напрежение в семейството, опитайте се да го потушите.

Стрелец – Имате силно желание да се освободите от скучните задължения и всякакви ограничения. Моментът е добър да се откъснете от всичко това. Можете да помислите за нови промени. Има тенденция да бъдете повлияни от мненията на другите.

Козирог –Може да се чувствате малко несигурни. Най-важното нещо, което трябва да запомните е, че винаги получаваме помощ, когато имаме нужда от нея, от видими и невидими сили. Настройте се към индивидуалните нужди на вашето тяло.

Водолей –  Денят е много подходящ за хармонизиране на отношенията с близките. Недомлъвките, дребните спорове и непреднамерени думи, вие сте готови да обсъждате в спокойна атмосфера. Добър момент да планирате пътувания и срещи с приятели.

Риби –Може да възникнат неотложни семейни въпроси за разрешаване. Вие ще направите всичко по силите си, за да предотвратите възникването на конфликти в семейната среда, ще се опитате да ги разрешите мирно.

 

Съветите на Фортуна

Луната в Овен увеличава интереса към противоположния пол. Мъжете са готови да докажат своята мъжественост. Жените стават истински амазонки. Най-доброто време за признание в любов.

Енергийно благоприятен ден. В този ден човек може да стигне до интуитивно прозрение, просветление или озарение. Период, в който душевното състояние се отразява на здравето. Полезно е да се слуша музика, да се общува с близки хора, с роднини. Време за домашни занимания, отстраняване на ненужното. В този ден могат да се проявят емоции, за съществуването на които може и да не подозирате.

Денят е посветен на вътрешният, духовният мир на човека. Обърнете се към своя вътрешен глас, непременно помислете над своите трудности, които ви измъчват. Постарайте се да не зацикляте над конкретни жизнени проблеми. Ден за медитация.   


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още