Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 08.06.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 08.06.19

Дневен хороскоп – събота – 08.06.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Космическите елементи подсказват, че може да проявите наивност в една ситуация, което може да означава последствия за вас на един по-късен етап. Не изпадайте в мрачни мисли, трансформирайте ги в оптимизъм.

Телец – Мнозина ще получат вълнуващи новини и ще имат стимулиращи разговори. Неочаквани ситуации могат да насочат пътя ви в нови и неочаквани посоки. Нови открития също могат да дойдат от сънища или чрез проблясъци на прозрение.

Близнаци – Венера ви прави по-спокойни и любящи. Време за хармония, романтика и забавление. Важно време както за размисъл, така и за общуване. Взаимодействието с другите ще стимулира нуждата ви от споделяне и обмяна на нови идеи.

Рак – Не прекарвайте прекалено много време в самосъжаление. Животът е свързан с това къде поставяте фокуса си. Насочете вниманието си към нещата и хората в живота си, за които трябва да сте благодарни. Проявете жест на благодарност към тях.

Лъв – Няма да сте в настроение много за работа, затова ако има възможност не приемайте сериозни задачи днес. Вие търсите по-голяма стабилност в областта на любовта и ще бъдете по-отворени към нови възможности.

Дева – Ако скоро сте били изправени пред даден проблем или трудна ситуация, сега може би ще успеете да намерите отговора, като се отдръпнете назад и погледнете всичко от по-голяма перспектива. Неочаквани срещи или обрати.

Везни – Вероятно ще се почувствате доста изтощени от психическото напрежение събрано в последно време. Едва ли не сте готови да вдигнете ръце, но все още сте на крака и се държите. Всяко нещо отминава и това също ще отмине.

Скорпион – Днес може да се появи конкуренция в работата или романтични съперници. Не се страхувайте да се състезавате, знайте, че имате какво да предложите и може да бъдете успешни. Трябва да вярвате в себе си по-силно от всякога. Дръжте главата си високо изправена и имайте вяра, че ще се озовете на мястото, което е подходящо за вас.

Стрелец – Днес е идеалният ден да прекарате романтични часове с партньора си.  Може дори да изненадате партньора си след работа с вечеря на свещи и романтична музика. Ще бъде добре за връзката ви и ще извлечете полза от това.

Козирог – Работата в екип ще ви помогне да изпълните успешно някои проекти. Наивността може да ви отведе в погрешна посока, затова бъдете по-внимателни. Наслаждавайте се на живота, без да се оплаквате от нищо.  Трябва да се съсредоточите върху любовния живот и да въведете промени за подобрения.

Водолей – Имате удоволствието да сте в добро настроение и да чувствате повече свобода да правите каквото искате. Ще получите добри новини и добри отговори на въпросите. Търпението ще ви се отплати, затова останете спокойни. Няма да бъдете разумни, когато става въпрос за разходи, така че избягвайте ненужното пазаруване.

Риби – Рационалното мислене и убедителният стил на комуникация правят това време подходящо да поискате услуги, да преговаряте, да се пазарите, да убеждавате другите и да популяризирате идеите си. Ще направите добро първо впечатление, а другите с удоволствие ще ви слушат.

 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Възможно е днес да се сблъскате с изненада, която може от една страна да доведе до удивителни открития, а от друга – до измамени очаквания или да се превърне в пречка. Може да предприемете действия, за да се освободите от рамките, които са ви станали вече тесни, ограничават ви. Отървете се от остарелите си идеи. По-късно ще престанете да съжалявате за това, което не се е осъществило днес.

Може да чуете клюки по ваш адрес от страна на тъй наречените приятели. Могат да ви подведат умишлено с невярна информация. Запазете своите мисли за себе си известно време. В противен случай всичко, което кажете, могат да го използват срещу вас. Ситуацията, която ви тревожи, започва да се развива бързо. Важно е да успеете да реагирате правилно на промените, които се случват и да вземате правилните решения.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

Автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“ 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети