Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 09.01.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 09.01.21

Дневен хороскоп – събота – 09.01.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Днес хармоничният тригон на Венера-Марс може да вдъхнови творческото ви мислене и действия, свързани с използването на вашите ресурси като пари, вещи, други активи и таланти. Търсете вдъхновението и избягвайте да бързате с всичко, което може да доведе до загуба.

Телец – С напредването на деня ще се засили склонността ви да говорите много или да действате прибързано, тъй като Меркурий образува нехармоничен аспект към Марс, който вече е във вашия знак. Може да се породи дух на импулсивност, което да доведе до малки проблеми.

Близнаци – Влиянието на Меркурий с Марс може да ви подтикне към импулсивни действия и да се изпуснете да кажете нещо, което не трябва и това да ви създаде проблеми. Този транзит е временен, но може да породи емоционално или психологическо разочарование и напрежение.                   

Рак – Настроението по-късно днес може да бъде малко по-възбудимо или напрегнато, тъй като Меркурий образува квадрат към Марс. Внимавайте за излишни коментари извън темата на разговорите, които може да са твърде остри. Може да се почувствате неспокойни.

Лъв – Днес ентусиазмът нараства, търсите или привличате хора, които помагат да стимулират вашите мисли и решения. Разговорите могат да бъдат особено интересни и идеите, генерирани чрез този взаимообмен, могат да бъдат доста ползотворни.

Дева – Лунният транзит през третия ви слънчев дом преди обед стимулира вашето любопитство, но дисхармоничният аспект на Меркурий и Марс подсказва, че не трябва да бързате с действията или думите си и когато е необходимо трябва да помислите добре.                                      

Везни – Днес можете да откриете конструктивни решения на скорошни проблеми. По-късно може да проявите нетърпение и да се появят разногласия с околните  поради нехармоничното взаимодействие между Меркурий и Марс. Най-добре е да не говорите прибързано и без да мислите.

Скорпион – Може да се почувства известно напрежение в общуването или действията, което може да доведе до ненужни усложнения. Опитайте се да не бързате с нещата и не позволявайте на другите да ви ръководят, тогава ще имате по-голям шанс да разрешите проблемите.       

Стрелец Днес Меркурий формира труден аспект с Марс, който може да генерира известно напрежение около вас. Нетърпението ви може да създаде проблем, особено с идеите. Внимавайте и не правете прекалено прибързани заключения, и не предприемайте бързи действия.                  

Козирог – Днес е лесно да кажете нещо, за което по-късно да съжалявате. Към вас може да бъде отправено интелектуално предизвикателство. Венера си хармонизира с Марс и ви носи страхотната енергия за творчески, романтични и развлекателни занимания.

Водолей – Възможно е семейните или домашните въпроси да влязат в противоречие с вашите планове или хората, близки до вас да се дразнят от вниманието ви към други неща. Лесно могат да възникнат разногласия.

Риби – Може да има конкурентоспособност с другите, която повече ви дразни, отколкото да ви мотивира. Опитайте се да не пускате плановете си в действие, защото сте твърде нетърпеливи - изчакайте, докато станете по-уверени и имате време да вложите повече мисъл в тях.                 

Съветите на Фортуна

Този ден има тежка енергия. Възможно е да се случват неочаквани неща. Необходимо е да мобилизирате цялата си воля, за да не се поддавате на изкушения и провокации. Емоциите могат изцяло да ви погълнат. Нужно е да се запази спокойствие и да бъдете сдържани.

Нараства опасността от кражби и измами, аварии и катастрофи. Неподходящ ден за впускане в каквито и да било авантюри. Ако у вас възникнат известни съмнения относно правилността на вашите постъпки, по-добре се откажете. В противен случай може да ви застигнат неприятности.

Не бива да се изпитва никаква завист. Не трябва да се раздухват нещата и да се прави от мухата слон. Просто бъдете доволни от това, което имате. Настроението е променливо и нестабилно. Докато се смеете, може да се разплачете. Докато се радвате, може да започнете да се разочаровате. 

Луната се движи на празен ход от 04:00 часа до 13:16 часа и през това време не е подходящо да се купуват или започват важни неща.                                                                                                            


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети