Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 09.02.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 09.02.19

Дневен хороскоп – събота – 09.02.19 - Tribune.bg
Снимка:

Ден на благодат и любов. Подходящ е за даване на прошка

Овен – Сатурн може да ви подтикне към грешни действия. Не планирайте важни преговори и романтични срещи. Днес не е ден за това. Любовта няма перспективи. Избягвайте конфликти с близки. Заемете се с домашна работа. Погрижете се за стомаха.

Телец – Не се влияйте от мненията на другите. Запазете индивидуалността си, дори ако трябва да действате срещу всичко. Бъдете пределно честни - както пред хората, така и пред себе си. Не забравяйте, че всичко тайно става ясно.
Близнаци – Ще трябва да разрешите множество малки, но неотложни въпроси. Изпълнението на набелязаните планове трябва да се отложи. Добро време за любовни ангажименти. Възможно е да имате смущения на съня.
Рак – Колкото по-динамично прекарате деня, толкова повече неща ще можете да постигнете. Ще ви съпътства късмет, особено при решаването на личните проблеми. Отнасяйте се към всичко и всички по-спокойно.
Лъв – Благоприятен ден за презентации, нови познанства и срещи с приятели. Ще бъдете особено привлекателни за противоположния пол. Използвайте момента. Навикът да държите всичко под контрол ви изчерпва психически.
Дева – Днес лесно можете да намерите изход дори от най-трудната ситуация. Лесно ще установявате контакти с хората. Ще имате някакви главоболия или ще минете през малки неприятности, но и това ще отмине.
Везни – Денят предвещава трудности в отношенията с колеги или с родители, с членовете на семейството. Може да бъдете натоварени с нови задачи. Много е вероятно да имате непредвидена, случайна среща.
Скорпион – Не трябва да споделяте своите лични преживявания с колеги. Разделяйте личния живот от работата. Благоприятно е за получаване на нови знания. Денят предвещава срещи и интересни запознанства. Много ще зависи обаче от това как изглеждате днес.
Стрелец – Ако вярвате, че имате нещо специално да предложите на света, тогава да знаете, че сте прави! Направете го! Трябва да извършите ревизия на вашите разходи и да се откажете от необоснованите. Възможно е началото на романтична връзка. Доверете се на интуицията си.
Козирог – Днес можете да погледнете по нов начин на някого, с когото работите заедно или общувате. Може да се изненадате да откриете, че споделяте едни и същи духовни идеали. Въведете ред в работата си. Малки кавги или спорове с близки хора.
Водолей – Ще имате добър ден, но това не означава, че трябва да се отпуснете. Избягвайте празните разговори и безполезните срещи, опитайте да се съсредоточите върху основните неща. Концентрирайте се върху важните въпроси.
Риби – Днес ще трябва да отстоявате житейските си принципи и идеали. Не проявявайте високомерие. Препоръчително е да не се отдалечавате от дома и да избягвате да пребивавате в големите тълпи от хора.
СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА
Ден на благодат и любов. Подходящ е за даване на прошка. Съвкупността от земния и небесния поток дават възможност на човек да реализира стоящите пред него задачи. Нараства възможността да се материализират идеите, а също и възможности за разширение на контактите.
Открива се канал за непосредствена връзка с висшите закони. Човек получава възможност да приема космическа енергия и космическа информация.
Денят е благоприятен за занимания с пранаяма и други подобни практики. Полезна е дихателната гимнастика и процедури по подмладяване. Днес не си давайте на никого личните вещи. Счита се, че човекът на когото ги дадете, може да ви отнеме покоя и късмета и те ще изтекат като вода. Добре е да видите бели облаци, да чуете камбанен звън.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети