Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 09.03.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 09.03.19

Дневен хороскоп – събота – 09.03.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен –Ден на пробуждане и трансформация. Благоприятно време за реализиране на идеи или общуване. Вашата преливаща енергия ще внесе радост и оптимизъм в другите. Въпреки това, в следобедните часове е възможно да изпитате неразположение.

Телец – Спазването на всички мерки за безопасност ще ви помогне да се отървете от неприятности. По-добре съберете мислите си, а самият живот ще ви подскаже правилния изход от проблемна ситуация.

Близнаци –Погледнете към бъдещето с оптимизъм. Планетите ви съветват да не се намесвате в обичайния ход на събитията – възможно е повечето от неприятностите да изчезнат от само себе си. Прекарайте този ден у дома в тесен семеен кръг или сред близки приятели.

Рак –Денят носи мир и възстановявате на равновесието. Ще бъдете забелязани навсякъде, където и да се появявате, това ще увеличи самоувереността ви. Вашата компания ще е приятна за много хора. Прекарайте вечерта със семейството си или с близки приятели.

Лъв –Възможно е суетата и опитите за решаване на няколко неща едновременно да доведат до грешки или финансови загуби. Използвайте нестандартен подход при решаването на проблеми и задачи.

Дева –Ден на преобразуване на космическите енергии, получаване на тайни знания, нравствено пречистване. Освободете се от всяка агресия. Добре е да прощавате, да давате и приемате подаръци, да изпълнявате молби.

Везни – Активен, творчески ден, който ще бъде доста интензивен. Днес се постарайте да бъдете по-сдържани. Неочакваните новини могат да ви накарат да преразгледате плановете си. Денят е подходящ за общуване и нови запознанства.

Скорпион – Пасивен ден. Ще се справите с всички въпроси с невероятна лекота. Ключът към успеха днес е добросъвестността и усърдието, които притежавате. По финансови въпроси е по-добре да разчитате на собствения си опит и здрав разум, а не на късмет.

Стрелец –Ден на равновесието, хармонията и справедливостта. Бъдете внимателни, дори ако вършите обичайната си работа. Благоприятно време за общуване, пътуване, срещи с интересни хора. Не правете големи покупки.

Козирог –Неблагоприятен ден, особено за мъжете. Жизненият потенциал намалява. Възможни са недоразумения и различия. Не са изключени неприятни новини. Има възможност за непредвидени разходи или финансови загуби.

Водолей – Жизненият потенциал има тенденция към снижение, поради което са възможни обостряния на хронични заболявания. Претоварванията са опасни, неоправданите рискове също. Минимизирайте отговорностите си.                                                                                                                  

Риби – Не правете никакви инвестиции през този период - неблагоприятна комбинация от планети може да доведе до различни проблеми. Малка почивка ще ви е от полза. Обърнете повече внимание на здравето.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят има двойствена характеристика - позитивна и негативна едновременно. Първата му половина е по-благоприятна. Носи душевно равновесие. Втората половина затормозява позитивните тенденции и само благодарение на проявите на дипломатичност и добронамереност може да се избегнат конфликтите. Главното е да се съблюдава хармония във всички сфери. Десет пъти помислете преди да вземете решение. Препоръчва се пасивност, уединение. Добре е да се общува с по-възрастни роднини, учители, да се прочете мъдра книга. Ден за укрепване на семейните връзки и за занимания с домашните дела. Хубаво е в този ден да се търси прошка, да се оправят грешки, да се търсят загубени вещи.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети