Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 09.05.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 09.05.20

Снимка:

Бъдете разкрепостени, отдайте се на любов, творчество и радостта от битието

Овен - Настъпващите промени в деловата сфера или бизнес сътрудничество ще донесат скоро стабилност и финансово благополучие. Не е изключено да удържите победа над конкуренти, съперници или тайни недоброжелатели.

Телец - Астрологичната обстановка частично ще способства изпълнението на вашите дела, но и вие трябва да се потрудите за това. Всеки възникващ спор или конфликт е нужно да се ликвидира още в самото начало и да не му оставите време за развитие.

Близнаци - Добре е да се възползвате от благоприятните влияния и да се отдадете на работата, която имате да вършите. Вечерта обаче се препоръчва да прекарате в спокойна обстановка у дома или с приятели.

Рак - Днес не планирайте много дела за вършене. Така или иначе няма да имате нито сили, нито време за всички. Може да възникнат непредвидени проблеми, които изискват незабавни решения.

Лъв - Денят ще бъде успешен за хората с творчески професии. Лесно могат да възникват конфликти и спорове около вас. Старайте се да не обръщате внимание на дразнителите около себе си и оставете всичко да отмине.

Дева - Довършете започнатото. Новите неща отложете. Въведете в ред нещата си. Доверете се на интуицията си, тя ще ви бъде ценен помощник. Споделете с подходящи и доверени хора плановете си. Може да получите полезни съвети.

Везни - При решаване на  различни въпроси от всяко естество се изисква нетрадиционен подход и бърза реакция според променящите се обстоятелства. Днешната обстановка може да повлияе върху настроението ви.

Скорпион - Всички въпроси ще намерят своето благополучно разрешение. Въпреки това ще има хора, които ще придирят за разни неща. Важното е да не се оставяте да ви водят емоциите и да се придържате към правилото, че мълчанието е злато.

Стрелец - Хубав ден, в който може да има приятни моменти. Избягвайте да участвате в съмнителни мероприятия, тъй като това може да доведе до загуба на пари. Пазете се да попаднете в добре скроена ситуация, което да ви донесе вреда.

Козирог – Информацията, получена от приятели може да бъде много ценна и да доведе до нов източник на доходи за вас. Пазете се от агресивни хора и животни. Покупка направена днес ще ви донесе много радост.

Водолей - Обстоятелствата са благоприятни. Полезната информация може да дойде оттам, откъдето не сте очаквали. Внимателно се вслушайте в думите на този, който се опитва да прокара нова идея. В нея има резон.

Риби - Всяка инициатива днес може да има обратния ефект на очакваното. Не се опитвайте да разберете смисъла на случващото се. Съгласувайте действията си с тези на другите и много проблеми може да изчезнат напълно.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Всяка работа трябва да носи удоволствие. Не правете дългосрочни планове, не живейте по план, защото всичко може да се получи не така, както сте го планирали.

Бъдете разкрепостени, отдайте се на любов, творчество и радостта от битието. В този ден с лекота постигаме вътрешна свобода. Ден, в който трябва да бъдете щедри, да доставяте радост и да не отказвате нищо на децата. Хубаво е да сте в компания на приятели и скъпи за вас хора. Отпуснете се и се забавлявайте, но без да се прекалява.

Контролирайте своите емоции и постъпки. Не разваляйте този ден на радостта с изясняване на отношения и спорове. Не бива да се напрягате, да нервничите. Не трябва да се стига до прояви на наглост и цинизъм.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още