Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 09.10.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 09.10.21

Дневен хороскоп – събота – 09.10.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Вашата проницателност се увеличава в този момент, но трябва да се доверите повече на вътрешния си глас. Това може да бъде особено важно, ако попаднете в трудна ситуация. Краят на деня е добър за неформална среща с приятели.

Телец – Това е един от онези дни, когато е трудно да се следват плановете. Често трябва да импровизирате, да вземате решения в движение. Може да е трудно да се съсредоточите върху нещата и да ги свършите. Ако не се чувствате напълно уверени в нещо, по-добре се въздържайте от действия.

Близнаци – На този ден се увеличава вероятността от обостряне на заболяванията, свързани преди всичко с репродуктивната и хормоналната система на тялото. Колкото по-наближава вечерта, толкова по-силно ще бъде вашето творческо вдъхновение.

Рак – Основният акцент може да бъде върху дома, семейството, семейните връзки. Избягвайте да бъдете ядосани, раздразнителни, дори ако близките ви искат твърде много от вас. Бурните чувства могат да ви попречат да вземете правилното решение.

Лъв – Пазете се от прекомерни прояви на чувства, включително негативни (ревност, притежание, алчност, агресивност), опитайте се да бъдете по-дипломатични. Не трябва да се сключват важни споразумения. Това време е по-подходящо за творчество или релаксация, отколкото за упорита работа.

Дева – Може да почувствате необходимостта да пренастроите партньорските си връзки. Сега не се препоръчва да бързате с вземането на каквито и да било решения, тъй като процесът на преосмисляне може да бъде доста дълъг.

Везни – До вечерта във вас ще се борят трезво-логичното мислене и силните желания. Възможно е емоциите и страстите да надделеят. В резултат на неочакван късмет, можете да направите много добра покупка, за която сте мечтали дълго време.

Скорпион – На този ден чувствеността се увеличава многократно, появява се жажда за силни усещания. В любовните отношения сексуалният компонент ще играе важна роля за вас. Не се препоръчва откриване на сметка, покупка и продажба, теглене на заем.

Стрелец – В началото на деня трябва да работите усилено. Ще бъде необходимо да се решат няколко проблема наведнъж, да се справите с изоставането на делата. Вашите приятелства може да разкрият скрити подводни течения, с които трябва спешно да се справите. Може би вашата ахилесова пета са любовни отношения.

Козирог – Късметът е на ваша страна днес. Ако не развалите нещата с прекалено самочувствие или мързел, можете да постигнете много. Денят ще донесе много изкушения и съблазни и понякога ще бъде много трудно да им устоите.

Водолей – По-добре е да започнете деня с решаване на най-трудните проблеми: ще се справите перфектно с това. Следобедът ще ви зарадва с някое щастливо съвпадение или приятна изненада. Ще срещнете хора, които не сте виждали скоро.

Риби – Денят носи неочаквани събития. Възможно е да се наложи да промените плановете си, да направите нещо напълно различно от това, което сте очаквали. Няма нужда обаче да се притеснявате. Обстоятелствата се развиват по благоприятен за вас начин.

Съветите на Фортуна

Денят има двойствена характеристика – едновременно е позитивен и в същото време негативен. Ако днес нещо не ви се получава така както трябва, бъдете особено внимателни, тъй като това означава, че е време нещо да промените. Ако нещата ви се нареждат много добре, усещате, че късметът е с вас, тогава означава, че сте на правилния път. Ден за анализ и отделяне на черното от бялото. Доверете се на интуицията си, определете истинските си цели и се противопоставяйте на изкушенията. Избягвайте конфронтациите.

Благоприятно време за общуване с близки, роднини, молитва, медитация. Избягвайте участие в съмнителните мероприятия и вземане на бързи решения. Не губете чувството си за хумор, то ще ви помогне достойно да излезете и от сложните ситуации.

От 09:06 часа до 18:25 часа Луната е на празен ход и не е подходящо да се предприема или купува нищо важно.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати