Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 09.11.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 09.11.19

Дневен хороскоп – събота – 09.11.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Не се страхувайте от нови промени. Без промяна животът би бил застоял и безжизнен. Гледайте на нея като на приключение и портал за по-голямо щастие и удовлетворение. Постоянствайте без да ставате агресивни.

Телец – Интуицията ви подсказва на какво трябва да обърнете внимание. Настроението ви ще зависи от дреболии, които на пръв поглед изглеждат незначителни. Следобед е прекрасно време за неформална комуникация, среща с приятели, забавна компания.

Близнаци – Можете да разрешите стари проблеми, да поправите грешки, да подобрите отношенията с хора, с които сте се скарали. Много е полезно да се поеме инициатива в романтичната връзка, от което ще спечелите.

Рак – Сега вие сте предразположени към екстравагантност, лесно можете да похарчите пари, без да мислите за факта, че по-късно те могат да ви потрябват за нещо по-важно. Денят изисква да бъдете по-внимателни във всичко свързано с финансовите въпроси.

Лъв – Съсредоточете се върху това, което е важно. Всичко останало ще трябва да бъде отложено за по-късно. Може да е жалко да откажете развлечения и планирани срещи с приятели, но най-вероятно няма да имате време за тях.

Дева – Ще почувствате прилив на енергия, ще имате желание да се заемете с това, което отдавна е отложено. Имате достатъчно сили да се справите с всички въпроси, но по-добре е да си изберете приоритети, за да не се претоварвате.

Везни – Оформя се началото на ново нещо, което е готово да влезе в живота ви. За да имате тази възможност, трябва да се освободите от всички ограничаващи мисли и негативни преценки, които ви пречат да видите правилно нещата.

Скорпион – Разчитайте както винаги на себе си и по-малко се интересувайте от мнението на другите. Така ще бъде по-лесно да постигнете успех. Вашите шеги могат да изглеждат обидни за някого, бъдете по-тактични.

Стрелец – Денят ви предлага да бъдете по-гъвкави и в замяна ви обещава успех в различни области. Опитайте нещо, което още не сте опитвали. Отидете на ново място. Променете обстановката около себе си.

Козирог – Опитвате да се справите с няколко неща едновременно, въпреки че би било по-добре да се концентрирате върху едно нещо. Успехът ще се усмихне на онези, които не се страхуват от нестандартни решения и оригинални действия.

Водолей – Хороскопът ви съветва да бъдете по-внимателни при работа с информация, в разговори с колеги и близки хора, тъй като не са изключени погрешни заключения и неяснота. Обърнете специално внимание на съдържанието на документите, които подписвате.

Риби – Всичко, което предприемете днес трябва да е старателно обмислено. Дори да се намирате в обществото на хора, на които симпатизирате, трудно ще срещнете съмишленици по теми, които ви вълнуват.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Днес Колелото на съдбата е готово да се завърти отново и само от вас зависи към добро или лошо. Не се препоръчва да се занимавате с отговорни дела и да се започват нови. Довършвайте започнатото. Много ситуации от миналото започват да се повтарят, връщат се отново като лошо усвоени уроци за корекция и промяна.

Бъдете особено внимателни към знаците на съдбата, различни “случайности”, съвпадения. Не се доверявайте на първото впечатление при запознанство. Скоро то може да се окаже измамно.

Денят е благоприятен за интелектуални занимания, за работа с информация, за срещи, нови идеи. Ден за учение и натрупване на информация. Може да попаднете на нещо неизвестно ви досега.  Слушайте съветите, които другите ви дават и можете да научите нещо от тях.

Идеален за постигане на хармония. Ако имате във вашето обкръжение хора и след общуване с тях имате лоши чувства, получавате чувство на малоценност, главоболие, започвате да изпадате в депресия, това е идеалният момент да скъсате с тях отношения и да продължите напред.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати