Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 10 декември 2022

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 10 декември 2022

Дневен хороскоп – събота – 10 декември 2022 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Ще се радвате на добро настроение. Хубаво е да отделите време на приятели, с които не сте се виждали отдавна, за да подновите общуването и приятелството. Контактите с противоположния пол могат да бъдат добър стимул.

 

Телец – Имате да се справите с някои задължения към дома и семейството и те могат частично да ви блокират времето. Отделете обаче част от деня за контактуване с хората, които ви носят добро настроение и удоволствие.

 

Близнаци – Енергията на денят ви устройва идеално. Вие сте в настроение за контакти с другите и пълни с планове и идеи как да прекарате свободното си време. Ще се почувствате най-добре, ако излезете с компания. Повече флирт и добро настроение.

 

Рак – Днес вниманието ви ще е съсредоточено върху хората, които обичате. Готови сте да им се посветите и даже да оставите настрана някои от задълженията си, за да можете да прекарате повече време с тях. Денят ще се окаже доста интересен за мнозина.

 

Лъв – Насладете се на хубавия ден. Оставете настрани мислите за сериозните неща, за проблемите, за трудностите... намерете си добра компания, заобиколени от доволни и усмихнати хора. Друг път ще мислите за всичко, което ви натоварва...

 

Дева – Денят е добър и в него можете да постигнете много неща. Твърде е възможно да получите интересно предложение, което на пръв поглед изглежда доста привлекателно. Но преди да решите да приемете, внимателно проучете условията.

 

Везни – Взимате много навътре всичко, което се случва, повече от необходимото изпитвате притеснения за дреболии, които не са чак толкова важни. Възможни са незначителни недоразумения, разминавания, закъснения, но без сериозни последици. 

 

Скорпион – Излезте навън – не се натоварвайте с незначителни неща. Много по-важно е да се отпуснете и да се разтоварите, защото прекалено дълго сте се чувствали притиснати от обстоятелствата. Погледнете на живота от по-хубавата и светла страна.

 

Стрелец – Нямате никаква сериозна причина да изпадате в мрачни мисли и да се затваряте в себе си. Във всеки случай днес настроението ви ще е значително добро и каквото и да решите и където и да отидете, ще си прекарате добре.

 

Козирог – Проявявате капризи, но това е преходно състояние. Не позволявайте на никой да ви дразни по никакъв начин. Ключът към вашето настроение е във вашите ръце, така че нищо освен вас самите не може да повлияе на това как ще се чувствате и какъв ще бъде вашият ден.

 

Водолей – Домашните задължения са единственото нещо, което поставяте в списъка си със задачи днес, защото искате напълно да се освободите от тези ангажименти. Мнозина възнамеряват да се възползват максимално от съботния ден в битов план, а неделния да оставят за общуване.

 

Риби – Не сте много доволни от състоянието на нещата около вас, но въпреки това се усещат определени промени в позитивен план. Ако ситуацията между вас и половинката ви е била напрегната, сега ще почувствате леко освобождаване от напрежението.

 

 СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

В този ден Вселената ни подарява енергията на радостта. Всеки може да почувства веселата страна на живота и да разбере, че въпреки многото трудности и проблеми: животът е прекрасен!  Ако въпреки това не ви е весело, а усещате тежест в сърцето си, трябва да се замислите дали вървите по правилния път. Хубаво е да си намерите някакъв повод за празнуване. Денят не е предназначен за преодоляване трудностите. По-добре е да отложите решаването на сложни проблеми за следващите дни.

Това е ден на любовта, хармонията, за забавление и удоволствие. Ако излъчвате тези енергии ще привлечете към себе си късмет и успех, тъй като това, което излъчваме от себе си, същото привличаме в отговор.

*Правата на текстовете от секция „Хороскоп“ са запазена собственост на сайта Tribune.bg. Копирането им в други сайтове е забранено


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Дарявали ли сте лични средства за политическа партия?
Покажи резултати Скрий резултати