Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 10.04.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 10.04.21

Снимка:

Овен – Днес се настройте позитивно и се опитайте да не се притеснявате за дреболии. През първата половина на деня са възможни някои неочаквани събития, инциденти, които ще бъдат объркващи, но вие бързо ще се мобилизирате. 

Телец – Днес общуването с околните ще протича безпроблемно. Свободните представители на вашия знак ще имат много възможности за флирт, затова се погрижете предварително за външния си вид. В личния ви живот ще се случат добри неща, ако поемете инициативата.

Близнаци – Не си изграждайте илюзии и не очаквайте твърде много от този ден. Реалистичният поглед върху нещата помага да се избегнат грешки и да се вземат правилните решения. Помислете два пъти, преди да поемете някакви големи ангажименти.                              

Рак – Днес ще можете да довършите най-после започнатите неща. Опитайте се да се отнасяте сериозно към всичко. За кратко настроението ви ще бъде помрачено от нещо. В любовта и отношенията  се очаква да има спокойствие и хармония.                                                               

Лъв – Очаква ви продуктивен ден. Планетарните влияния добавят сила и желание за действие, така че не се колебайте да планирате отговорни дела. Вашият чар привлича хората, така че можете да го използвате в своя полза.                      

Дева –  Вярно е, че постигането на целите понякога не е лесно. Но вие сте готови да положите усилия и няма да се откажете, ако нещо се обърка. Възможно е изведнъж да откриете нов източник на вдъхновение.                

Везни – Скоро влиянието на положителните тенденции ще се засили, ще се почувствате много по-уверени и по-свободни. Следобедът е чудесно време за малки пътувания, разходки до нови места, приятелски срещи. 

Скорпион – Днес можете да постигнете страхотни резултати в много неща, но често отнема много усилия. Възможно е да възникнат трудности там, където изобщо не сте ги очаквали. Опитът ще ви подскаже как най-добре да действате.

Стрелец – От трудови подвизи днес се откажете, защото това не е вашият ден. За вас сега е подходяща рутинната работа. Приятелските и любовните срещи ще преминат приятно и ще донесат много положителни емоции.

Козирог – Динамично и конструктивно ще общувате, лесно ще се разбирате с другите. Ще бъдете внимателни и грижовни към близките и семейството си, но въпреки това твърдо ще държите нещата да стават както кажете вие.

Водолей – Може да ви е трудно да се съсредоточите върху работа ви, която изисква концентрация, внимание към малките детайли. Вашият инстинкт ви води в правилната посока и никой не може да отнеме оптимизма ви.

Риби – В семейния живот и отношенията с близките ще има хармония и спокойствие. Свободните представители на вашия знак имат добра възможност да привлекат вниманието на противоположния пол.                       

Съветите на Фортуна

Енергията на деня е благоприятна за всички хора, които са настроени позитивно и носят любов и светлина в сърцето си. Ще им се отдава всичко, което е свързано със съзидание и за благото на себе си и другите хора. В този ден може да получите даже изцеление от нещо – практически от само себе си, без вашето пряко участие.

Спокойствието и уравновесеността е естественото състояние за този ден. С усмивка правете това, което по-рано сте правели с напрежение. Важни дела не предприемайте. Вършете само това, което е неотложно, другото може да почака. Препоръчва се да посветите времето на отдих и съзерцание. Не трябва да правите нищо, което е свързано с разрушителни действия, като късане на цветя, чупене на клони или друго.

Ако се настроите на една вълна с благоприятната енергия на деня, полагате основата за добри промени в живота си в близко време. При това ще стане без вашето практическо участие – енергията на Твореца, която протича през вас, ще сътвори нужните промени.                                                                                                                                                                                                        


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още