Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 10.08.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 10.08.19

Дневен хороскоп – събота – 10.08.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Днес може да си позволите малко развлечения, някое приключение. Този ден не е подходящ да го прекарате в самота и уединение, така че е най-добре да бъдете с приятел, партньор, любим човек или идеологически близък на душата ви човек.

Телец – Денят ще донесе положителни събития. Време е да се отпуснете. В отношенията с близките си хора позволете си да сте емоционални и сантиментални, споделете това, което е в сърцето ви.

Близнаци – Новите ви идеи са добри, просто трябва да имате повече самочувствие. Много представители на знака ще се радват на благоволението на съдбата и симпатиите на хората от противоположния пол. Може да получите важно знамение.

Рак – Приемайте съветите на по-опитни колеги, свързани с работата и отговорностите. Внимавайте, може да попаднете в случаен конфликт. Опитайте да включите чувството си за хумор, за да изгладите ситуацията.

Лъв – Това е подходящ момент за разширяване на хоризонтите. Бъдете отворени за новите неща.  Хубаво е да прекарате времето си в добра компания. Наслаждавайте се на топлината на семейството и приятелството, те ще ви заредят с енергия и сила.

Дева –Предложете помощ на колегите, които се нуждаят от нея, това ще ви донесе нови точки. Спокойната атмосфера на този ден ще ви накара да се почувствате обновени. Не се фокусирайте твърде много върху текущите проблеми, нека всичко върви както трябва.

Везни –Не позволявайте добрите възможности да ви подминат поради страх или нерешителност. В любовта покажете повече доверие към партньора си. Освобождавайки се от застояла енергия, вие отваряте пътя към това, което искате да привлечете в живота си.

Скорпион – Днес преценките ви могат да бъдат грешни, защото се ръководите повече от емоциите, а не от логиката. В работата вкарайте повече творчески подход. В любовта избягвайте да провокирате (или критикувате) партньора си.

Стрелец – Днес може да направите успешна покупка или да сключите добра сделка, но само ако имате добър усет за нещата. Ако сте прекалено наивни, съдбата може да ви изхвърли от пътя. От решаващо значение е да се намери баланс между активността и почивката.

Козирог –Денят ви носи душевно спокойствие. Във взаимоотношенията с вашата половинка цари стабилност и яснота и това ви изпълва с умиротворение. Ако сте сами, възможно е ново запознанство с лице от противоположния пол, с което да се сближите.

Водолей – Днес ще бъдете изпълнени с оптимизъм. Обърнете внимание на скритите причинно-следствени връзки на събитията. Може да разчитате на успех в личния си живот. Тези, които имат партньор, могат да прекарат бурна вечер.

Риби –Днес може да се ядосате от неуместни коментари на някого, но трябва да останете сдържани и да не отговаряте на провокацията. Луната ви предлага да въведете ред и красота в личното си пространство.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят е благоприятен за всякакви начинания. Много добър ден за началото на всякаква нова умствена и физическа работа, комуникация с приятели, колеги, роднини. Енергията вече е предостатъчна и основното мото на този ден е съзиданието. В житейски условия късметът ще ви придружава. Повечето хора в този лунен ден са приятелски настроени, желаещи да общуват и да споделят опита си.

Претворете всичко в живота, което сте отлагали, но не претоварвайте организма си. Всяка умора е опасна. Всичко, което се започне, трябва да се доведе до край. Ако днес изливате енергията и любовта си към другите хора, грижите се за тях, това ще ви се изплати стократно. От друга страна хората ще бъдат по-упорити, трудно ще се съгласяват и ще правят отстъпки.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети