Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 10.10.2020

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 10.10.2020

Дневен хороскоп – събота – 10.10.2020 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Посветете деня на дома и семейството, съберете се и обсъдете съвместно плановете за бъдещето. Рискът от злополуки е леко повишен, бъдете много внимателни. Днес ще бъдете отворени за различен начин на мислене и това е страхотно.  

Телец – Днес трябва да бъдете по-внимателни от обикновено във всичко: в разговори, по време на работа, в транспорта. Не бъдете прекалено взискателни и критични към любимия човек или съпруг/а.

Близнаци – Някой ще се опита да ви манипулира, но вие останете решителни и спокойни. В същото време различни дребни неща могат да развалят настроението ви, например бъркотията в къщата може да доведе до кавга. 

Рак – Днес ще бъдете много заети и няма да ви остане време да скучаете. Ще виждате нещата от различна гледна точка и ще ви е трудно да общувате с хора, които нямат широк хоризонт. Избягвайте напрегнатата атмосфера.

Лъв – Буйната ви кръв ври, иска динамика, но звездите ви съветват да прекарате деня спокойно. Може да се сблъскате с неочаквана и предизвикателна ситуация. Не се притеснявайте, вярвайте във вашите способности и изобретателност. 

Дева – Старайте се да изпълнявате задълженията си на най-високо ниво, не давайте вдъхновение на фантазиите и подхождайте към задачите си с пълна отговорност. Ще бъдете истински оратори и лесно ще убедите хората да ви следват.

Везни – В добра форма сте, но не обръщате достатъчно внимание на себе си. Обзети сте от възвишени чувства, възприемчиви към красотата във всичките й проявления. Щастието е на ваша страна и малките неща ще ви носят само радост.

Скорпион – Що се отнася до любовта, обстоятелствата могат да бъдат противоречиви. Сега не е моментът да предприемате решителни стъпки, най-добрата стратегия би била да отстъпите за известно време и да наблюдавате как се развиват събитията в личния ви живот.

Стрелец – Този ден е силно повлиян от външни фактори. Възможно е да изпитвате известно неудовлетворение, да имате някои затруднения. Не се тревожете. Приемете това като идеално време да се отпуснете. Започнете да слушате повече тялото си и намерете баланса между действията и почивката.

Козирог – Денят може да донесе спорове и противоречия. Често вие ще сте тези, които ги инициирате и не искате не само да се съгласите, че другите може да са прави, но и да направите дори и най-малките отстъпки.

Водолей – Добър ден за уединение. Опитайте се да избягвате разногласията с любимите хора. Дори ако някой е виновен според вас, не си позволявайте да отправяте критики и отрицателни изявления за този човек.

Риби – На работа сте в настроение да философствате, но всъщност трябва да покажете малко повече действие. Главата ви е в облаците и мислите за различни начини как да избягате от монотонността. Трябва да подходите към всичко в живота малко по-умерено.

Съветите на Фортуна

Днешният ден може да се нарече стресов. Сложен период с висок енергиен заряд. Променя се посоката на вибрацията на Луната. Активен трябва да бъде само външният живот, а вътрешно трябва да се запази спокойствие. Труден ден, изискващ вътрешна дисциплина и отдаденост.

Ден на промени, нови и неочаквани неща, странни и необясними явления. Необходимо е да се вслушвате в своя вътрешен глас, за да направите правилния си избор и да не изпуснете късмета си. Днес не трябва да се проявява чувство на гордост, самовеличаене, надценяване. Да се избягват лекомислените авантюри, неоправданите рискове и изясняване на отношения. Не се поддавайте и избягвайте провокации и интриги. Не се гневете! Следвайте разума си, не чувствата. Ден за покаяние и прошка.

Събота и неделя ще преминат под благотворното влияние на Венера и Уран, което ще даде чудесни възможности да срещнете любовта или да й се насладите, да се сприятелите с куп нови хора, да проведете развлекателни събития, да актуализирате гардероба си, имиджа си и да откриете нови хоризонти.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети