Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 1.08.2020

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 1.08.2020

Дневен хороскоп – събота – 1.08.2020 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Старайте се да бъдете креативни в решаването на всякакви проблеми. Възможно е да срещнете хора, които ще ви открият нови възможности, ще ви помогнат да реализирате най-амбициозните планове.

Телец – Днес вие сте много податливи на влиянието на други хора, лесно е не само да ви убедят, но и да ви измамят. Затова е по-добре да отложите вземането на важни решения, особено ако те са свързани с финанси. Вслушайте се в гласа на интуицията си.

Близнаци – Чудесно се справяте с всички неща,  с каквото и да се заемете. Вашите думи сега имат голямо влияние върху другите хора, така че внимавайте какво казвате. Възможно е да получите приятна изненада.

Рак – Добър и хубав ще е денят във всички отношения. Настройте се на положителна вълна. Погрижете се първо за практическите въпроси и после съставете план за забавления и срещи с приятни хора.

Лъв – Емоционалният фон е благоприятен, настроението ще бъде добро, дори ако всичко върви малко по-различно, отколкото сте очаквали. Действайте предпазливо. Не поемайте рискове, ако това не е необходимо.

Дева – Старайте се да не поемате нови неща, без да довършите старите, избягвайте претупването на работата и излишната суета. Ако сега сте настойчиви и изобретателни, можете да направите много полезни неща за себе си и за другите. 

Везни – Днес се стремете да избягвате самотата, възползвайте се максимално от контактите си с другите. Работете върху укрепване на връзките си. Следобедът е много по-спокоен, подходящ за лични срещи.

Скорпион – Ако разчитате на собствените си сили, в този случай шансовете ви за постигане на успех ще бъдат много по-големи. Не се оставяйте да бъдете подвеждани от другите. Търсете самостоятелни решения на проблемите си.

Стрелец – Този ден може да ви донесе нови вълнуващи преживявания. Освен това влиянието на Луната ви дава творческо вдъхновение. Доверете се на естествения ход на събитията, след известно време самите обстоятелства ще се окажат, така че проблемът да бъде решен по най-добрия за вас начин.

Козирог – Думите ви изпреварват мислите ви, което може да създаде неудобни ситуации. Може би чрез необмислени твърдения случайно ще нараните нечии чувства. Бъдете по-съобразителни и деликатни.

Водолей – Днес няма да ви липсва вдъхновение. Ще бъдете предприемчиви и инициативни и всички дела ще ви се удават с лекота. Като цяло денят обещава да бъде спокоен и плодотворен, стига да не си губите времето.

Риби – Не трябва да се претоварвате с прекомерна работа. Не забравяйте, че резервите на тялото не са безкрайни, затова се опитайте да забавите скоростта или ако е възможно наблегнете повече на почивката. 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Днес ще се разкрие слънчевата страна на живота. Късметът ще ви се усмихва и нещата ще вървят лесно. Грешките лесно ще се отстраняват. Успеха ще благоприятства тези, които се движат спокойно към целта си. Не хабете енергията си за дреболии. Вашето желание ще се сбъдне, ако направите всичко това, което зависи от вас.

Днес може да срещнете добър човек. Вслушайте се в съвета му и ако ви предложи нещо, съгласете се.  Бъдете искрени, проявете повече въображение, избягвайте ласкателствата. Добре е да се молите, особено ефективно е, когато го правите за другите. Това е денят, в който молитвите се сбъдват. Безпричинно главоболие в този ден,означава, че нарушавате енергиите на деня.

Денят е неуспешен за закупуване на стилни дрехи, всякакви красиви неща. Нежелателно е да се купуват часовници, строителни материали. Подходящо е за канцеларски материали, предмети с религиозно значение, камера за снимане.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети