Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 11 юни 2022

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 11 юни 2022

Дневен хороскоп – събота – 11 юни 2022 - Tribune.bg

 

Овен –Благодарение на своето предприемачество и усърдие, ще можете да постигнете брилянтни резултати. Вие сте пълни с жизненост и ентусиазъм, който ви помага да постигнете целите си. Втората половина на деня обещава ярки емоции и добри новини.

 

Телец –Днес не трябва да се изолирате, вместо това да се опитате да бъдете много оптимистични. Това ще бъде идеален ден за пътувания със семейството извън града, за предпочитане някъде близо до водата, ако времето позволява.

 

Близнаци – Неочаквани събития биха могли да настъпят днес. Запазете спокойствие. Добре ще е да се освободите от това, което вече не е полезно или положително в живота ви... Почистете жилищното си пространство и изхвърлете или дарявайте дрехи, които вече не използвате. Пуснете новото вътре!

 

Рак –Днес отложете важните и сериозни въпроси и се справете с текущите задачи. Възможно е да се появят нови проблеми, но ще можете да намерите изход от ситуацията. В отношенията с роднини не са изключени спорове и разногласия по отношение на паричните въпроси.

 

Лъв –Днес не се поддавайте на трудности, вие сте пълни с ентусиазъм, за да довършите започнатото до края. Ще бъдете много чувствителни и докачливи и емоциите ви ще окажат силно въздействие върху другите.

 

Дева –Имате шанс да направите нещо полезно и интересно за себе си и близките. Важно е да слушате вътрешния си глас и да не позволявате съветите на другите да ви водят. Вземайте сами важни решения. Сънят ви ще бъде пророчески, ако на следващата сутрин има облачно време.

 

Везни –Един идеален ден ви очаква да го посветите на привързаността, на връзката си или на вашето семейство. Трябва да се възползвате от личния контакт с хората, които обичате най-много, за да изгладите всякакви груби ръбове.

 

Скорпион –Днешното емоционално напрежение би могло да бъде доста силно: излезте и се разходете и не спорете с близките си. Можете да използвате енергията за промени на дома или за почистване, за да се освободите от това, което вече не е полезно и да се направи място за новото да влезе.

 

Стрелец –Оставете работата днес и се посветете на семейството – партньора, децата, родители. Ако чувствате напрежение, излезте да поспортувате, това ще бъде много добре, особено за да понижите нивата на стрес, тъй като биха могли да бъдат твърде високи.

 

Козирог –По-добре е да съсредоточите всички усилия върху планирането и определянето на целите. В отношенията с роднини, вашата упоритост може да причини сериозни разногласия и конфликти. Прекарайте време в компанията на близки или приятели.

 

Водолей – През първата половина на деня можете да очаквате приятни изненади и добри новини. Не отказвайте неочаквани покани. Запознанствата възникнали в този ден могат да се развият в романтична връзка.

 

Риби –Не всички хора, които търсят вашето внимание заслужават вашето доверие. Следобед е възможно да почувствате загуба на сила и неразположение. Избягвайте тежки неща за вършене. Важна информация може да се обърне във вашата полза.

 

Съветите на Фортуна

 

Венера се среща с Уран. Този аспект ще продължи около 4 дни и ще засегне представителите на зодиакалните знаци на фиксирания кръст, а именно: Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, както и тези, които имат лични планети: Луна, Меркурий, Венера и Марс в тези зодиакални знаци.

Този аспект ще ни направи особено привлекателни и интересни за другите. Няма да бъдем лесно приспособими към нуждите или очакванията на другите, но главно ще се чувстваме по-отдадени на любовта към собствената си свобода. Всяка рутинност ще бъде отблъскваща, докато почти импулсивно ще търсим всичко, което може да ни донесе емоции, особено в личните ни взаимоотношения. 

Предстоят за мнозина интересни и необичайни запознанства, блестящи перспективи, приятни новини и изненади, внезапно влюбване. Хармоничната обстановка обещава повишена чувствителност, възприемчивост и възможни неочаквани обрати в личните отношения. Добре е да знаете, че връзките, които започват при този аспект, могат да бъдат вълнуващи и интензивни, но не е сигурно, че ще издържат дълго.

 


Топ новини

виж още
Актуална тема