Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 11.04.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 11.04.20

Дневен хороскоп – събота – 11.04.20 - Tribune.bg
Снимка:

Емоционалното състояние е нестабилно, а в настроението има резки промени без видими причини

Овен – Денят е подходящ за предприемане на някои инициативи. Не всички ще разберат и подкрепят вашите идеи. Възможно е да получите неочаквано предложение – за работа, за среща или за нещо друго.

Телец – Вие сте готови да свършите много задачи. На всичко хубаво обръщайте внимание, не пропускайте да зарадвате себе си и близките си. Вечерта е подходяща за неформална комуникация.

Близнаци – Денят за някои представители на знака ще бъде труден. Ще има причини за разни преживявания и вълнения, ще ви бъде трудно да се справите с емоциите. Не е изключено да възникнат разправии с някои хора.

Рак – Денят ще премине добре, ако нямате твърде големи очаквания. Тези от вас, които не си правят илюзии и гледат реално на нещата, ще останат доста доволни от развитието на събитията. Следвайте приоритетите си.

Лъв – Има вероятност да възникнат трудности, но влиянието на положителните тенденции ще надделее. Можете да си поставите нови цели, да се заемете с по-сложните неща, тъй като в много отношения сте късметлии.

Дева – Денят ще е пълен с изкушения, на които трудно ще устоявате. Не сте готови да вземате важни решения. Дайте им още време да узреят. Втората половина на деня ще бъде по-благоприятна.

Везни – Днес може да изпитате недоволство от нещо или от някого. Старайте се да избягвате открити конфликти. По-добре е да се занимавате самостоятелно с вашите дела. Гледайте да не се претоварвате. Почивката в този ден е особено полезна за вас.

Скорпион – Всичко върви добре, няма причина да сте нервни и притеснени. Вие ентусиазирано се справяте с предизвикателствата. Хармонизиране на личните отношения. Възможно е начало на романтична история.

Стрелец – Трябва да се настроите за сериозни действия. Лекомислието е особено опасно, когато става въпрос за работа и други важни въпроси. Не по-малко важно е друго нещо: не се претоварвайте, не си създавайте проблеми сами, не поставяйте препятствия по пътя си.

Козирог – Някои неща могат да се объркат. Нищо чудно, че сте притеснени. Ако успеете да погледнете ситуацията от различна гледна точка, ще видите възможностите, които се отварят пред вас. Малко здравословен скептицизъм няма да ви навреди.

Водолей – Този ден е подходящ за активна почивка. Сериозните и важни въпроси е по-добре да бъдат отложени за друго време, ако е възможно. Старайте се да не рискувате, особено когато не става въпрос само за вашите интереси.

Риби – Днес е възможно е да има противоречия между това, което искате и между това, което другите очакват от вас. Намирането на разумен компромис може да бъде по-лесно, отколкото си мислите.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят е пасивен, но може да бъде и тежък. Той е като наше огледало. Събитията, които се случват през този ден трябва да оценяваме като отражение на нашата същност. Да не се допускат отрицателни мисли и прояви на егоизъм. В този ден действителността разтваря очите ни да видим събитията в истинската им светлина. Всичко, което виждаме или чуваме около себе си ни казва истината за нас самите.  Внимателно се вслушайте какво ви говорят. Приемете тази информация, дори да не ви е приятна. 

Период на натрупване на впечатления. Изостря се чувственото възприемане на света. Емоционалното състояние е нестабилно, а в настроението има резки промени без видими причини. Като мотив за постъпките преобладават емоциите. Денят изисква благоразумие и сдържаност, тъй като е свързан с опасности и изисква особено внимание.

Нужно е да се спи по-малко. Това е най-добрият ден за лечебно гладуване, в който става обновяване на енергиите на организма. Благоприятно е да поръсите със светена вода дома си, да използвате благовония, да има запалена свещ. Нека да има повече светлина около вас! 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети